/Caras severin/Fotograf

FotoExpres Digital

Bulevardul Republicii 21, Reșița, România

FotoExpres Digital
Fotograf
4
47 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
8VGF+R8 Reșița, România
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: 9–17
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Popa Asiza
Popa Asiza2 ani în urmă
Personal cu mult, mult bun simț. Servire ireproșabilă! Le mulțumesc!
Mihalache Ioan
Mihalache Ioan4 ani în urmă
Calitatea pozelor e nesatisfăcătoare, saturația și contrastul sunt mult modificate față de original, probabil cu funcția "autocolor" sau "autolevel". Oricum, rezultatul e dezamăgitor, culori spălăcite, fețe palide, iar părul în loc de șaten e gri sau blond. Nu recomand.
Linda Motoiu
Linda Motoiu4 ani în urmă
Este OK.
David Mihai
David Mihai5 ani în urmă
Am cerut niste poze de tip buletin si desi scria negru pe alb ca daca se da comanda pana in ora 13:00 (eu am ajuns la 12:30) pozele vor fi gata in aceeasi zi la ora 18:00, mi s-a raspuns cu scarba ,dupa o privire lunga , ca numai luni daca vreau sau platesc 40 de lei( in loc de 25 ) in regim de urgenta ! Alegeti concurenta !!!
Aurel 0746483175
Aurel 07464831755 ani în urmă
Un singur cuvânt ,, Profesionalism"
Adrian Mindstorm
Adrian Mindstorm6 ani în urmă
Tratament care aduce aminte de perioada comunista. Desi mai au 3 ore pana la inchiderea programului te poftesc sa vii a doua zi pentru ca citez "astazi nu mai fac asa ceva". Acel ceva fiind o banala scanare de documente.Apelati cu incredere la concurenta!!!
Flavius spataru
Flavius spataru6 ani în urmă
Calitativ si eficient
Ionut Guru
Ionut Guru2 ani în urmă
Preturi si atitudine nesimtite, calitate slaba. Din pacate nu prea e concurenta in zona, sa ii puna cu picioarele pe pamant si fac ce vor. Nici la partea de evenimente nu exceleaza, nu va lasati pacaliti de lista mare de servicii ptr ca sunt de slaba calitate, la fel ca personalul.
Spre comparatie, in Timisoara (comuna aia mai saraca si vai de capul ei in comparatie cu oamenii si salariile din Resita) am scos cu 2.5 lei, pe loc, coala cu 10 poze tip 3/4. Nu 45 lei in 20 minute. Jecmaneala si nesimtire e putin spus. Sfatul meu: alegeti concurenta.
Locații recomandate