/Bucuresti/Fotograf

Fotograf Nuntă | TOADER PHOTOGRAPHY

Strada Ștefan cel Mare 23, Focșani 620076, România

Fotograf Nuntă | TOADER PHOTOGRAPHY
Fotograf
4.8
16 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
M5XJ+27 Focșani, România
+40 765 447 987
toaderphotography.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Razvan nutu
Razvan nutu4 ani în urmă
L-am cunoscut pe Daniel la scurt timp dupa ce i-am descoperit contul de fotografie pe facebook. I-am povestit telefonic ca ne place emotia pe care o transmite prin fotografiile postate si i-am cerut o intalnire pentru a stabili detaliile unei eventuale colaborari. Pentru ca intre orasele noastre era ceva distanta, mi-a propus sa ne intalnim la mijlocul drumului. A fost chimie din prima clipa : eu si scumpa mea sotie organizam o nunta, iar Daniel avea sa fie fotograful evenimentului. Ne-a ascultat cu atentie ce ne doream, ne-a expus punctul lui de vedere si am incheiat pe loc contractul.
In ziua cea mare, Daniel a fost atat de cald, atat de intelegator, atat de aproape de noi, incat simteam ca traieste alaturi de noi emotiile.
Prezenta aparatului foto nu a fost resimtita in timpul evenimenrului iar Daniel s-a focusat pe naturalete.
Dupa cateva zile de la eveiment, am primit linkul cu pozele de la nunta noastra. A fost fantastic! Cele mai frumoase si deosebite fotografii.

Daniel nu face fotografii! Daniel creeaza poveste!

Iti multumim Daniel pentru colaborarea avuta si pentru profesionalismul tau!
Cristian Ciolea
Cristian Ciolea4 ani în urmă
Experienta pe care am avut-o cu Daniel Toader a fost unica, placuta si care merita retraita. Este o persoana implicata si dedicata muncii pe care o presteaza si de aceea il consider un profesionist.
Creativitatea de care a dat dovada nu are limite. Imi amintesc cu placere saptamana dinaintea evenimentului, cand am mers in centrul Bucurestiului pentru o sedinta foto instant, care a durat pana la apusul soarelui; Daniel a mers inaintea noastra la locatia unde s-au facut pozele pentru a verifica lumina, cladirile si arhitectura si pentru a folosi toate aceste lucruri in avantajul unor fotografii perfecte. Am simtit ca am retrait o parte din experianta in momentul in care am revazut albumul.
Livrarea pozelor si a albumului au fost conform asteptarilor: rapid si de o calitate exceptionala.
Alexandra Florea
Alexandra Florea4 ani în urmă
L-am ales pe Daniel împreună cu soțul meu pentru a ne fotografia nunta din Buftea. Când l-am întâlnit am fost încântați de calmul și explicațiile privind modul lui de lucru. Suntem foarte mulțumiți de fotografiile primite și abia așteptăm să apelăm din nou la serviciile lui în viitorul apropiat, la botez :)
Ana Ana
Ana Ana4 ani în urmă
Un neprofesionist ! Asa se intampla cand vrei fotografii frumoase si ieftine..nu exista ! Photo Sebastian clar este cel mai ok din oras si cel mai scump.Pe viitor am sa stiu sa nu mai apelez la dvs, bani luati pe nimic de fapt, total dezamagita, nu recomand nimanui acest NO NAMe
Florin Marica
Florin Marica4 ani în urmă
Am o strânsă legătură cu domeniul vizual, așa că am căutat cu mare grijă un fotograf bun. Nunta am făcut-o în Lefkada, Grecia un loc foarte ofertant din punct de vedere vizual, ceea ce a crescut atenția alocată acestui aspect, întrucât vroiam neapărat să lucrăm cu cineva care “vede” cu adevărat și poate surprinde nu doar momentele importante, ci să le și integreze în frumusețea insulei.
Rezultatele sunt pe site-ul lui și cred că vorbesc de la sine.
Catrinel Micu
Catrinel Micu6 ani în urmă
Poze facute cu suflet. Pasiune pentru frumos. Viziune unica si multa rabdare.
Am fost norocosi iar printr-o recomandare l-am gasit pe Daniel. Totul a fost atat de simplu cu el, natural. Am fost incantati de munca lui.
Il recomand cu mare drag !
Nicolae Valentin
Nicolae Valentin6 ani în urmă
Calitate si culori impresionante!
Andy thurlwell
Andy thurlwell2 ani în urmă
(Tradus de Google) Ne iubim fiecare dintre fotografiile de la nunta noastră chiar și un an mai târziu și nu am fi putut cere un fotograf mai bun. Stilul de fotografie al lui Daniel spune într-adevăr povestea zilei cu un ochi atent pentru micile detalii.

Daniel este un perfecționist cu o apreciere reală a luminii și a umbrei. El a cercetat locația perfectă pentru o filmare intimă a soției mele și cu mine, ceea ce a adus viziunea noastră la viață și a amplificat-o.

El a fost capabil să ne converseze și să ne direcționeze atât în ​​română, cât și în engleză, ceea ce am fost fantastic deoarece sunt din Anglia, iar limba mea română este limitată.

As recomanda serviciile lui Daniel oricui, el este un profesionist consumat.

(Original)
We love every one of our photographs from our wedding even a year later and could not have asked for a better photographer. Daniel's style of photography really tells the story of the day with a keen eye for the little details.

Daniel is a perfectionist with a real appreciation of light and shade. He scouted the perfect location for an intimate shoot of my wife and I which brought our vision to life and amplified it.

He was able to converse and direct us in both Romanian and English which was fantastic as I am from England and my Romanian is limited.

I would recommend Daniel's services to anyone, he is a consummate professional.
Locații recomandate