/Bucuresti/Fotograf

Portretul Tau

Strada Dimitrie Onciul 18, Etaj 1, București 024054, România

Portretul Tau
Fotograf
5
17 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4RC+F2 București, România
+40 749 586 187
portretultau.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Nisrin Stoica
Nisrin Stoica2 ani în urmă
O experienta minunata alaturi de o echipa de oameni care pe cat sunt de profesionisti pe atat au fost de placuti si relaxati.
Studioul cu o arhitectura superba amplasat intr-o locatie super accesibila, iar aparatura de ultima generatie.
Multumim din suflet!
Recomand maxim👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
Alexandra Stefanescu
Alexandra Stefanescu2 ani în urmă
O echipa minunata, o experienta deasemenea minunata, profesionisti, iar rezultatul final de vis. Sunt cele mai frumoase poze pe care le-am facut pana acum! Vom reveni cu drag de fiecare data! Recomand cu drag!
Eliza păuna
Eliza păuna2 ani în urmă
A fost o mare plăcere să lucrez cu ei. Sunt profesioniști, oameni calzi, atmosferă foarte bună.
Elena Cernescu
Elena Cernescu2 ani în urmă
De la Portretul Tau nu vei pleca doar cu un set de fotografii in care o bucatica din sufletul tau va fi fost surprins, ci si cu bucuria de a fi petrecut momente placute alaturi de Alex si Cris, de a te fi detasat un pic alergatura de zi cu zi. Vei simti ca timpul a stat un pic in loc si vei avea si dovezile acestei rupturi de ritm care iti vor incanta privirea in anii care vor veni, amintindu-ti si ramanand marturie a uneia dintre instantele in care ai fost.
Irina Stanciu
Irina Stanciu2 ani în urmă
Am primit cadou de ziua mea o amintire pe viata! Nu pot sa ii recomand indeajuns pe Cristina si Alex pentru serviciile de calitate pe care le ofera. Am avut parte de o sesiune Family si doua sesiuni de Headshots in care, ne-am simtit minunat! Chiar daca nu suntem obisnuiti deloc cu pozatul, cei doi ne-au ajutat cu sfaturi si totul a descurs cat se poate de natural.
O echipa minunata care ofera profesionalism si reusesc sa surprinda cele mai frumoase si pure emotii!
Va multumim si asteptam sa ne intoarcem in studioul vostru! 🤍
Florentina Stancu
Florentina Stancu2 ani în urmă
Sedinta foto din cadrul studioului a fost minunata.
Cristina este un om cald si foarte bine pregatit profesional care te face sa te simti in largul tau indiferent de cate emotii ai in timpul sedintei foto.
Alegerea fotografiilor se face impreuna cu clientul iar prelucrarea lor de catre Cristina este impecabila si foarte aproape de realitate astfel incat trasaturile celui fotografiat sa iasa in evidenta intr o maniera placuta si naturala.
Studioul este curat si primitor, amplasat intr o locatie centrala si usor de gasit indiferent ca folosesti o aplicatie de taxi/uber sau pe jos.
Recomand aceasta experienta indiferent ca esti un actor profesionist sau doar o persoana care isi doreste sa vada cat de frumos este prin ochii lui si ai fotografului.
Cristina Hoară
Cristina Hoară2 ani în urmă
A fost prima ședință foto profesională pentru mine, nu știam exact la ce să mă aștept, însă echipa m-a făcut să mă simt în largul meu, reușind să transformăm împreună ședința foto într-o experiență în sine. Fotografiile făcute vor rămâne reperul meu de la 29 de ani. Probabil voi reveni și cu alte ocazii, recomand cu drag! 😊
Sorin Stefanescu
Sorin Stefanescu2 ani în urmă
Portretul tau inseamna echipa minunata si o experienta pe masura! Inseamna profesionalism, dedicare si multa pasiune! De fiecare daca cand i-am vizitat ne-am simtit ca si cand ne cunoastem dintotdeauna! Sunt o echipa exceptionala, foarte profesionisti, efectiv nu ai cum sa nu ii iubesti! Iar rezultatul final este de vis! Cu multa modestie spun ca sunt cei mai tari! Vom reveni intotdeauna cu drag, abia asteptam urmatoarea sedinta foto!
Locații recomandate