/Bucuresti/Fotograf

Paul Antonescu

Aleea Alexandru Moruzzi Voievod 2, București 031153, România

Paul Antonescu
Fotograf
5
62 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C49F+RF București, România
+40 722 175 767
paulantonescu.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–16
Marți: 8–16
Mirecuri: 8–16
Joi: 8–16
Vineri: 8–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Cristea Andra
Cristea Andra6 ani în urmă
Paul ne-a făcut doua sesiuni mie, soțului meu și celor doi copii ai noștri, la interval de patru ani. Este un fotograf creativ, cu personalitate plăcută, puțin repezit dar imaginile sunt simple și frumoase. Îl recomandăm pe Paul pentru sesiuni!
Cristiana Elena
Cristiana Elena6 ani în urmă
Am colaborat cu Paul la realizarea unui set de imagini pentru website-ul clinicii unde lucrez. E un fotograf creativ care te face sa te simti in largul tau in timpul sedintei foto.
Denisa Calin
Denisa Calin7 ani în urmă
Am lucrat cu Paul la realizarea unor fotografii de produs. Este un tip super ok, un bun profesionist, totul a fost o placere si o experienta interesanta pe care cu siguranta o vom repeta. Il recomand!
Silviu UTA
Silviu UTA7 ani în urmă
Paul ne-a fotografiat nunta și o sesiune după, in București si Sinaia. Suntem mulțumiți de rezultat. Este un tip agitat dar creativ. Recomand
Andreea Chitu
Andreea Chitu8 ani în urmă
Profesionalism. Talent. Seriozitate. Naturalete. Spontaneitate. Sensibilitate. O finete nativa in surprinderea celor mai mici, dar incarcate de emotie, gesturi/detalii. Un fotograf desavarsit care imortalizeaza 'trairi' asa cum putini stiu s-o faca. Fotografiile lui Paul nu sunt doar imagini realizate ireprosabil ci transmit mult mai mult de atat. Recomand!
Gabriela_cirstea@yahoo.com Flori
[email protected] Flori8 ani în urmă
Paul ne-a fotografiat evenimente in famile. Termenele de predare sunt cam lungi, dar calitatea este foarte buna. Este un fotograf bun. Recomand
Mara Maria
Mara Maria8 ani în urmă
Paul ne-a fotografiat nunta. Este un fotograf atent la detalii si creativ. Albumul nostru arata super. Recomandam cu mare drag!!
Florentina Negrea
Florentina Negrea2 ani în urmă
Am lucrat cu Paul in cardul unui proiect cu copii. Este creativ si in acelasi timp se pricepe la oameni. Poate fi si subtil si evident in fotografie. Recomand
Locații recomandate