/Bucuresti/Fotograf

Reparatii foto

Strada Rușchița 7, București 021946, România

Reparatii foto
Fotograf
4.9
222 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4QV+MR București, România
+40 745 152 604
kamerawerk.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–16
Marți: 10–16
Mirecuri: 10–16
Joi: 10–16
Vineri: 10–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Serban Traian Ionut
Serban Traian Ionut2 ani în urmă
Aveam nevoie de o curățare pentru bătrânul meu 6D... Am decis la acești oameni sa ma duc auzind numai lucruri bune.... și nu m-am înșelat. Am lăsat aparatul și obiectivul, un Tamron 24-70, eu crezând ca numai aparatul are nevoie de curățare, oamenii au constatat ca ambele suferisera din cauza unei sticle de cola care bufnise pe la vreo petrecere și mi-au curățat inclusiv obiectivul în aceiași bani ca pentru aparat... 5 stele. Nu am cuvinte, parca am alt aparat acum, focalizează perfect, pozele sharp.... Felicitări!
Mike Al
Mike Al2 ani în urmă
Super prompti si profesionali. Pe langa faptul ca mi s-a explicat in detaliu procesul de reparare al aparatului am primit sfaturi pentru o manevrare mai atenta si care sa ma ajute in evitarea viitoarelor accidente. Cu siguranță vom reveni!
Costache cosmin
Costache cosmin2 ani în urmă
Super profi tot, de la receptie pana la predarea produsului reparat, coloboram de 2 ani cu dansii, foarte multumiti
Florian Chirila
Florian Chirila2 ani în urmă
Calitate extraordinara in prestarea serviciilor. Adevarati profesionisti. Am ramas profund impresionat de cat de rapid mi-au rezolvat problema si de calitatea reparatiei. Felicitari! De acum incolo, doar aici imi voi face reviziile echipamentelor foto si voi recomanda cu toata increderea aceasta firma si altor persoane. Va multumesc frumos pentru tot!
Flavia Ganera
Flavia Ganera2 ani în urmă
Rapizi si profesioniști :)
Am calibrat si reparat la ei, mai multe, ds-a lungul timpului. Toti ne dorim sa nu avem obiective/aparate de reparat dar daca se mai intampla, tot la ei revin. Chapeau bas!
Robinson Chera
Robinson Chera2 ani în urmă
Am avut o problema cu un Tamron 24-70 care refuza sa focalizeze. Cei de la Kamerawerk mi-au oferit o soluție de reparație în cel mai scurt timp, iar preturile au fost foarte bune. Recomand.
Adrian Novac Carp Fishing
Adrian Novac Carp Fishing2 ani în urmă
Mi-au readus la viață un obiectiv Samyang 10mm scăpat într-un râu. Eram absolut convins că obiectivul este compromis total asta până am ajuns cu el la Kamerawerk.
Recomand cu căldură echipa Kamerawerk. Super profesioniști!
Paul Stegaru
Paul Stegaru2 ani în urmă
Am ajuns la ei pentru ca am avut nevoie de inlocuirea vizorului. Pe langa faptul ca s-au comportat profesionist m-am intors cu o camera mai bine reglata si cu multe sfaturi utile si practice.
Multumesc!
Locații recomandate