/Bucuresti/Fotograf

Madis'93

Șoseaua Colentina 2, București, România

Madis'93
Fotograf
3.3
53 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F42G+29 București, România
+40 764 445 907
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: 9–18
Duminică: 9–15
Scrie o recenzie
Rocsana Popescu
Rocsana Popescu2 ani în urmă
Angajați ne respectuoși care jignesc clientii exp.de ce va cumpărați telefon mai deștept ca dvs.
Ioana Lungoci
Ioana Lungoci2 ani în urmă
Mergeți în aceasta locație și nu o sa va para rau. Doamna Vali este o femeie super amabila și priceputa. Nu veți pleca de acolo fără sa va rezolvați problema.
Mihai Doro
Mihai Doro4 ani în urmă
1leu print alb/negru, dar sa nu te astepti sa iasa negru textul din word, acoperirea cu cerneala pe litere este pixelata, calitate.
Bine ca am printat numai 2 pagini.
Nici bon fiscal nu am primit, eram prea nervos ca sa imi mai amintesc sa il cer.
Adya Adya
Adya Adya4 ani în urmă
NU RECOMAND preturi mari angajati lenti si unii au nesimtirea prea mare .xerox color cartea de identitate si pasaportul impreuna aceeasi coala ( suntem in romania = am scris correct roamania cu r mic aici , birocratia la ea acasa :-( ) pentru faptul ca pe lungimea colii de hartie era o dunga deschisa la culoare am cerut refacerea xeroxului .neavand nevoie de primul xerox prost am dorit sa platesc doar xeroxul bun : angajatul a inceput sa injure ca la usa cortului si NU MI.A RETURNAT ACTELE pana cand nu am platit si xeroxul prost .DE EVITAT si NU RECOMAND
Gheorghe Profan
Gheorghe Profan5 ani în urmă
Am făcut o foto ceramică pentru cruce. Am dat fișiere jpg și au lucrat destul de îngrijit la montaj, culori, print. Ceramica pare de calitate și sper să reziste bine cu lacul de pe ea?! Doar verbal dau o garanție de 50 ani, nu și pentru culori. Se pare că le fac la un furnizor...
Păcat! Sunt foarte scumpi că au vad bun și se presupune că o foto pe cruce nu o faci des, iar pentru morți trebuie să plătești oricât.
Teodora Pagalea
Teodora Pagalea5 ani în urmă
Cel mai prost centru nu voi mai merge niciodată. 7 lei pentru cateva foi alb-negru mi se pare enorm in conditiile in care in alte parti cu 3 4 5 lei scot aproape teanc de foi. Sa va fie rusine. 50 de bani o pagină alb negru iar in alte parti, in centrul Bucurestiului costa 10 bani! Rusine. Nici bon nici nimic.
Group PsK
Group PsK5 ani în urmă
Eu am printat, am scos poze, am scanat, am folosit și xerox-ul la ei.. Nu am avut probleme deloc.. Nu am așteptat foarte mult pana am întrat în legătură cu cineva din echipa lor și m-au ajutat cu placere când am avut nevoie de ceva extra sau o editare pentru a scoate ceva mai calitativ.. Deschis 7/7 și oferă o calitate excelenta.. Ii recomand cu placere. Și drag.
Von Otho
Von Otho2 ani în urmă
Am fost la ei cu două cartușe de imprimantă să le reumple. Cartușul negru nu mai avea cerneală și începuse să dea rateuri, iar cartușul color mai avea încă cerneală dar am zis să le umplu pe amândouă dacă tot mă duc. Mi-au înapoiat cartușele toate mozolite de cerneală fără protecție la orificiile pe unde tipăresc, fără abțibildul de deasupra pe unde se încarcă și care era tot mozolit de cerneală iar cireașa de pe tort a fost acasă când am constatat că, cartușele sunt inutilizabile deoarece imprimă mai prost decât înainte. Nu se înțelege nimic din ce imprimă. Deci trebuie să îmi cumpăr alte cartușe.
Locații recomandate