/Braila/Fotograf

Fotograf nunta Brăila-Alex Paduret

Aleea Humulești nr. 2, Brăila 512200, România

Fotograf nunta Brăila-Alex Paduret
Fotograf
5
37 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
7XC7+6W Brăila, România
+40 768 389 538
alexpaduret.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–23
Marți: 8–23
Mirecuri: 8–23
Joi: 8–23
Vineri: 8–23
Sâmbătă: 8–23
Duminică: 8–23
Scrie o recenzie
Mihai Pisica
Mihai Pisica2 ani în urmă
Cel mai creativ fotograf din braila,este un baiat foarte priceput. Avem amintiri de neuitat,il recomand din toata inima.
Steluta Apostu
Steluta Apostu2 ani în urmă
Alexandru este un fotograf pe care oricine l-ar dori la evenimentul lui,creativ si profesionist, il recomand cu toata increderea.
Mariana Moșneag
Mariana Moșneag2 ani în urmă
Alex este un om dedicat muncii lui, pasionat de artă și frumos! Prin obiectivul aparatului său reușește să surprindă emoție, fericire și momente ce vor fi amintiri deosebite! Recomand cu încredere pentru calitatea serviciilor, punctualitate și mai ales viziune! Un profesionist desăvârșit! Îți mulțumim! 🙏🤗
Florentina-Larisa Cristea
Florentina-Larisa Cristea2 ani în urmă
Am colaborat prima data la botezul fetitei si totul a decurs super. Nu ne-am simtit presati si am primit amintiri superbe. Recomand cu drag. Cu siguranta vom mai apela si cu alte ocazii.
Alexandra Balaban
Alexandra Balaban2 ani în urmă
Alexandru ne-a fost alături la cel mai important eveniment din viata noastră!Este o persoana perfecționista,dar talentata! Momentele surprinse au fost vii și pline de emoție. Mulțumim ca ne-ai fost alături.
Sirbu Adina
Sirbu Adina2 ani în urmă
Amintiri de neuitat! Fotografii super profi, fotograf talentat, cu simțul umorului, sociabil, aparatură foto de ultima generatie! Recomand cu drag!
Coman Ionut
Coman Ionut2 ani în urmă
Persoană de încredere , serios, pune pasiune în tot ceea ce face , echipamente foto profesionale de ultima generație! Preturi foarte bune! Recomand cu încredere!💖❤
Badea Gianina
Badea Gianina2 ani în urmă
Pasiunea, talentul si dragostea pentru fotografie vizibile in ochii blanzi si sufletul cald a lui Alex se regasesc in fiecare imagine cu care ne incanta privirile!!!
"Follow your wildest dreams!!!" suflet drag.
Locații recomandate