/Braila/Fotograf

Fotograf Costache Ciprian

DN22 62, Brăila, România

Fotograf Costache Ciprian
Fotograf
5
20 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
7XJC+MV Brăila, România
+40 765 351 689
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Fleurane
Fleurane4 ani în urmă
Ciprian este mai mult decat un fotograf profesionist!! Este foarte creativ! Am colaborat pentru fotografie de nunta, fotografie de produs, ședința in lanul de lavanda etc. Iar fotografiile inca sunt foaarte apreciate!! De fiecare dată a fost foarte prompt, a avut idei faine si m-am lăsat pe mâna lui, merită! Iar colaborarea va continua!
BADIN STELLA
BADIN STELLA4 ani în urmă
Ciprian este un fotograf profesionist, dar nu este pentru toti!! Este pentru aceia care pretuiesc Omul, discretia, creativitatea, echilibrul si care isi doresc altfel de poze : profunde, unice si nemuritoare! <3
Irina-Olguta gheorghe
Irina-Olguta gheorghe4 ani în urmă
Recomand cu toată încrederea ! Ciprian este un om profesionist, cu o imaginatie de neegalat si atat de pozitiv si energic ca este molipsitor. Îți oferă amintiri de neuitat și îți vor rămâne in minte toate momentele petrecute alături de el!
Daniel Cristian (Sugar)
Daniel Cristian (Sugar)4 ani în urmă
Daca vrei sa nu iti placa pozele si sa dai banii degeaba cauta-l pe Ciprian! Face cele mai nasoale poze si surprinde momentele cele mai naspa . nu ai ce sa discutiti cu el daca vrei sa iasa totul surprinzator. Ps: lasa-te pe mana lui si nu vei regreta!
Tinkcode Acces
Tinkcode Acces4 ani în urmă
Un profesionist desavarșit in arta fotografică, care reuseste mereu sa surprinda cu ceva nou, in idei.
Un om priceput si inventiv cu care proiectele de orice fel, prind contur.
Succes pe mai departe, man!!
Pantilimon Luminita
Pantilimon Luminita4 ani în urmă
Dom'le..văd că toată lumea vorbește aici de Ciprian fotograful..na..Eu nu o să fac asta! 😝
Noi,am avut plăcerea să-l cunoaștem pe Costică,ups😄..pardon..Costache - am vrut sa spun- în ziua nunții noastre. La început pare a fi un tip timid,extrem de concentrat pe ceea ce face,din când in când ai spune că are o privire inteligentă,ăla e semnul ca i-au venit ideile strălucite.
Este foarte important pentru o mireasă ca in ziua nunții cineva sa se ocupe și de felul in care arată decolteul..totul sa fie într-o perfectă armonie,simetrie..😄cu genul ăsta de glumițe am reușit să-l fac pe Costică..pardon😄 Costache să iasă un pic din carapacea lui.
Am descoperit în el cu adevărat un pasionat al fotografiei,face treaba asta de plăcere si cu multă dăruire,se simte și se poate vedea in fotografiile lui. E al naibii de priceput,e spontan,inteligent,super haios are un simț al umorului bine dezvoltat, "ne super-râdem" de fiecare dată cand ne întâlnim...ce să mai..noi de fapt am descoperit în el ..un Prieten iar asta e de neprețuit! Suntem mândri de tine Costache al Nostru, meriți sa fii cunoscut si apreciat,iar noi vom accepta să te împărțim și cu alții! 😉
P.s.Daca vine la nunta voastră sa știți ca e vegetarian..deci nu-i nevoie să-i plătiți un meniu...cu o mână de iarbă se satură 😂😂
Maria Turcu
Maria Turcu4 ani în urmă
Un fotograf cu foaarte multă imaginație, un stil unic și ochi format pentru frumos, nu văd cum ar putea să dezamăgească. Plus că e o persoană cu un bun simț al umorului și foarte jovială, deci după un photo shooting rămâi și cu poze minunate, și cu o bună dispoziție
Daniel C.
Daniel C.2 ani în urmă
Fotografii profi, facute responsabil! Ciprian ne-a fotografiat si la nunta, si produse pentru site-ul nostru, si la festivalul lavandei, iar oamenii sunt foarte incantati de tot ce au primit! Recomand cu incredere!!
Locații recomandate