/Bacau/Fotograf

Fotograf Nunta Bacau - Sandu FLOAREA

Strada Banca Națională 43, Bacău 607316, România

Fotograf Nunta Bacau - Sandu FLOAREA
Fotograf
3.7
9 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
HWF5+R6 Bacău, România
+40 720 749 999
sandufloarea.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: 9–19
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Bianca Popa
Bianca Popa2 ani în urmă
Punctualitate, profesionalism si calitate!
Mulțumim din suflet pentru frumoasele poze!
The best! ⭐⭐⭐⭐⭐
Fox Liviu Terinte
Fox Liviu Terinte2 ani în urmă
Am lucrat doar cu Sandu,
Am fost foarte multumit de el ca persoana cat si de calitatea serviciilor sale, si sunt pasionat de fotografie de ceva timp.

Pro: Pasionat de fotografie, Familist, Serios, Punctual, Calitativ, Preturi acceptabile care reflecta calitatea si comunicativ.

Sfat pentru clienti : Este foarte meticulos de fire, iar prelucrarea fotografiilor necesita timp si rabdare din partea clientilor. Nu recomand Sicanatul in general - mai ales in aceasta perioada - deoarece duce la deconcentrarea persoanei care prelucreaza materiarul brut.
Stefano Fagiolo
Stefano Fagiolo4 ani în urmă
Bebe Condoiu
Bebe Condoiu5 ani în urmă
Linie Linie
Linie Linie5 ani în urmă
Daniela Zarnescu
Daniela Zarnescu2 ani în urmă
De unde sa încep acest review? Am colaborat pentru servicii foto-video cu Sandu Florea pentru nunta noastra, acum 8 luni.

Foto: 1. Am primit după multe rugăminți fotografiile după 6 luni deși atât verbal cât și contractual erau 30 zile lucrătoare
2. Fotografiile sunt mediocre, câteva ok, restul de umplutura (greșeli fundamentale în fotografie - capete tăiate, arse, etc). I-am atras atenția, dar răspunsul lui a fost ca lui ii plac foarte mult si ca eu ma insel.

Video: pe partea de video Sandu l-a adus pe Claudiu Tudor Videographer care nici acum, după 8 luni, nu ne-a dat materialul complet conform contractului. Probabil ca nici nu îl vom avea.

Profesionalism: Sandu este un om amabil si îți va spune ca ai avut cea mai frumoasa nunta pana când plătești în noaptea nuntii. După, când începi sa ii ceri materialele începe sa nu mai răspundă, sa arunce vina unul pe celalalt, sa te ducă cu zăhărelul de la o zi la alta. Când începi sa te prinzi și insisti sa ii ceri materialele, repet plătite, atunci de amenință că te da în judecata pentru hartuire.😅
Mircea Zarnescu
Mircea Zarnescu2 ani în urmă
Am apelat la Sandu Florea pentru serviciile foto video la nunta noastră. Am primit pozele mediocre după 6 luni după multe rugăminți deși atât verbal cât și contractual ne au promis max 60 zile lucrătoare. Nici acum după 8 luni nu am primit video întreg de care s-a ocupat Claudiu Tudor Videographer. Acum nu mai răspunde nici unul la telefon so probabil nu voi mai primi restul de material. Sper doar sa nu mai ia nimeni teapa.
Nicu Bolohoi
Nicu Bolohoi2 ani în urmă
Locații recomandate