/Arges/Fotograf

Try Angle Studio

Strada Basarabia 31, Pitești 110161, România

Try Angle Studio
Fotograf
5
53 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
RVQV+V4 Pitești, România
+40 769 631 850
tryanglestudio.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: Închis
Marți: Închis
Mirecuri: Închis
Joi: Închis
Vineri: Închis
Sâmbătă: 8–8
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Claudiu Paulet
Claudiu Paulet5 ani în urmă
EXTRAORDINARI! PROFESIONALISTI! ARTISTI IMPATIMITI!
Dragos si Robert, doua caractere care duc fotografia la rang de arta!
Profesionalismul, calmul si indicatiile oferite in timpul nuntii, sunt dovada incontestabila a experientei si dedicatiei pe care le duc in spate si care ii recomanda ca facand parte din elita fotografiei de profil.
Au fost prima mea optiune, la a-mi imortaliza nunta si prima, singura optiune la diferitele evenimente ce vor urma in viata familiei mele.
Dragos, nu uita, ca mi-ai promis sa fii prezent la botezul viitorilor copii, ce urmeaza a-i avea! Nu concep a nu-mi fi alaturi! Va pup, dragilor!
Ionut Santa
Ionut Santa5 ani în urmă
Va recomand cu încredere Try Angle Studio. Dragos este un om foarte natural, profesionist și relaxat și mai ales intr-o zi plină cu emoții asta ar ajuta foarte mult !
Surugiu Alexandru Marius
Surugiu Alexandru Marius5 ani în urmă
Try Angle Studio a arătat că poate face față oricărui tip de grup, de orice mărime și pentru orice fel de situații și personalități de unde rezultă dinamismul și adaptabilitatea acesteia.
Marinela Dianu
Marinela Dianu5 ani în urmă
Mulțumesc Try Angle Studio pentru colaborarea rodnica si o treaba minunata si sunt convinsă ca veți ramane o echipa minutiuoasa, perfecționistă, care lucrează in detaliu totul.
Stefan Mengheris
Stefan Mengheris5 ani în urmă
Try Angle Studio, te recomandam cu mare drag și știm ca oricine te va alege ca sa fi alături la cea mai importantă zi din viața lor, nu o sa regrete alegere făcută !
Infinit infinit Infinit
Infinit infinit Infinit5 ani în urmă
Echipa Try Angle Studio a dat dovadă de profesionalism, atitudine pozitivă, disponibilitate si implicare.
Elena Ciobanu
Elena Ciobanu5 ani în urmă
Profesionisti din toate punctele de vedere! Ii recomandam tuturor celor care vor sa imortalizeze cele mai frumoase momente din viata lor!
Victor Popescu
Victor Popescu8 ani în urmă
Dragos și Robert au fost foarte profesionali si atenti la detalii pe toata perioada cununiei si a nuntii. Suntem foarte fericiți că am ales serviciile lor și pozele au fost una dintre cele mai spectaculoase momente de la nunta noastră! A fost foarte usor sa lucrez cu ei și profesionalismul lor ne-a facut sa ne simtim special pe toata perioada evenimentului. Avem asa de multe complimente cu privire la calitatea si durata de livrare !!!

Dragos si Robert sunt de departe cea mai serioasa, profesionista si eficienta echipa de foto-video de pana acum. Recomand Try Angle Studio
Locații recomandate