/Arad/Fotograf

Nelutu Rosu Fotograf nunta Arad

bloc 5AB, Strada Andrenyi Karoly, Arad, România

Nelutu Rosu Fotograf nunta Arad
Fotograf
5
45 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
58J5+JP Arad, România
+40 745 265 384
neluturosu.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Rus Luciana
Rus Luciana4 ani în urmă
Fotografiile surprinse nu sunt doar niste cadre frumoase, ci transmit emotia din acel moment a fiecarei persoane in parte. Un om deschis, care se modeleaza dupa cerintele clientului si vine in spijinul acestuia cu sugestii si un echipament complex...persoana potrivita pentru orice eveniment!!! Recomand cu mare incredere!
Brita Bogdan
Brita Bogdan4 ani în urmă
Am facut cea mai buna alegere cand am hotarat ca Nelutu sa ne fie fotograf la nunta si la sedinta foto de dupa nunta, experientele din ziua evenimentului au fost dincolo de asteptari, totul a fost planuit pana in cel mai mic detaliu si pozele sunt minunate. Servicii foto de cea mai buna calitate si foarte diversificate. Recomand cu incredere Nelutu Rosu si echipa lui!
Vali Chereche
Vali Chereche4 ani în urmă
Fotografiile lui Nelutu spun tot. In ele se reflecta pasiunea, munca depusa si toata investitia pentru a fi la curent cu tot ce ii nou. Daca doriti sa aveti mai mult decat niste fotografii a unui eveniment important pentru voi, atunci Nelutu Rosu e fotograful potrivit!🔝🥇
Project Structural
Project Structural2 ani în urmă
Neluțu este un fotograf de exceptie , pe care il recomand cu drag.Fotografiile realizate de el reusesc de fiecare data sa surprinda cele mai frumoase trairi, totodata refecta pasiunea lui pentru fotografie si munca pe care o face cu drag. Daca va doriți ca evenimentul dumneavoastră sa fie surprins într-un mod de neuitat ,atunci va recomand Neluțu Rosu!
Maria Dinga
Maria Dinga2 ani în urmă
În primul rând,Neluțu a fost omul care mi-a inspirat încredere de la prima întâlnire.Este profesionist,PERFECȚIONIST și pune suflet în fiecare fotografie,iar aceste detalii se pot observa destul de clar în capodoperele sale.Pe lângă toată aparatura de calitate superioară,acesta vine întotdeauna la pachet cu muultă răbdare,energie pozitivă,optimism și bun simț...iubește ceea ce face,drept urmare o face cu pasiune și dăruire.Aș putea lăuda încontinuu pozele superbe făcute de Neluțu,dar ceea ce reprezintă o reușită mare a imagisticii evenimentului meu este compusă din mult mai multe elemente:modul foarte ușor și deschis în care am comunicat cu Neluțu,cum el la rândul său a comunicat și s-a integrat în peisaj alături de familia mea,rude,prieteni sau cunoștințe, felul în care aprecia la perfecție momentele de capturare ale pozelor,modul în care glumea împreună cu toți,eliberând astfel din tensiunea momentului încărcat cu o emoție superbă și de neuitat,sau momentele lui de sclipire în care se folosea de elementele din jurul nostru pentru a crea albumul de care sunt atât de mândră și de recunoscătoare.Cele mai frumoase și speciale evenimente din viața fiecăruia pot fi surprinse inedit doar de el,deoarece mulțumită imaginației sale artistice bine dezvoltate,îți transformă evenimentul într-unul de basm !Pe această cale,doresc să îți mulțumesc încă o dată pentru faptul că acum,privindu-mi splendidele poze făcute de tine,retrăiesc cu aceeași emoție în suflet și fericire ziua majoratului meu!
Îl recomand cu încredere deplină pe fotograful Neluțu Roșu!💯🔝🥇👏🏻👍🏻
Naghiu Georgiana Cristina
Naghiu Georgiana Cristina2 ani în urmă
Pentru cele mai speciale momente din viața noastră l-am ales pe el și am repeta experiențele încă de 100 de ori tot pe el!!Am lăsa încă de 100 de ori emoțiile noastre in mainile lui. Om extraordinar,cu multă multă răbdare și cu doi miri plini de nebunia emarilor emoții cât și cu Bebelușii pe care ii imortalizează in mod perfect. Datorită lui avem cele mai minunate amintiri. Îl recomand cu caldura tuturor celor care își doresc cu adevărat sa își revadă peste ani și ani emoțiile in fotografii. The best Neluțu!!!
Alexandru Marc
Alexandru Marc2 ani în urmă
Dacă doriți sa aveți parte de fotografii minunate și un fotograf super mișto atunci trebuie sa apelați la Nelutu😁 Îți multumim pentru pozele superbe care oglindesc acele momente speciale👍📸🎞💯💯💯🔝🔝
Florin Hrebenciuc
Florin Hrebenciuc2 ani în urmă
Nelutzu este pur și simplu uimitor! Chiar este mai mult decât un simplu fotograf. De la început până la sfârșit a oferit sprijin, sfaturi și îndrumări nesfârșite. În ziua însăși ne-am simțit pe mâini sigure și am considerat ca avem alaturi de noi un prieten. Experiența și profesionalismul strălucesc, permițându-vă să vă relaxați, dar să aveți cea mai bună si frumoasa zi din viața voastră!! Noi, Simona si Florin il recomandam cu cea mai mare incredere si cu mult drag. Au capturat amintiri pe care noi le vom prețui pentru totdeauna.

Cu mult drag,
Simona si Florin Hrebenciuc
Locații recomandate