/Alba/Fotograf

Best Image Campeni

Strada Avram Iancu 14, Câmpeni 515500, România

Best Image Campeni
Fotograf
3
2 recenzii
2 comentarii
Indicații de orientare
9362+V4 Câmpeni, România
+40 741 295 061
facebook.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–16
Marți: 8–16
Mirecuri: 8–16
Joi: 8–16
Vineri: 8–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Olimpia Bold
Olimpia Bold2 ani în urmă
Simona C
Simona C2 ani în urmă
Am fost nași în luna august 2021. Nunta/botezul sunt evenimentele cele mai importante din viață, pe care vrei sa le imortalizezi pentru a le revedea o viață intreaga. De aceea angajezi un fotograf profesionist, cu viziune, empatic care sa te invete mici trucuri de postura care sa te avantajeze, sa stie sa surprindă bucuria din priviri, sa iti atraga atentia daca nu stai corect, dacă nu esti încheiat corect la sacou, daca ai vorbit in timp ce el facea poza, daca corsetul miresei "pică " bine pe trup (mai ales dupa ce ai stat ore intregi, la 32 grade, imbracata cu o rochie grea, stresata de dorinta de a fi toata lumea mulțumită, de a avea o nunta ca in povești)
Ei bine, nimic din toate acestea nu s-au întâmplat! Avem poze in care rochia miresei este intr-o parte "adunată", capete taiate, poze mișcate, strambe. Nu a fost capabil sa gandeasca o compozitie scenă la aceasta nuntă!!
Mai mult, calitatea hartiei este proastă, a pus poze pe ambele pagini ale albumului in asa fel incat pozele sunt "taiate" de cotorul albumului.
Daca am fi cautat pe net acest "profesionist" am fi vazut ca "portofoliul" lui de fotografii cu adevarat profesioniste este, in mare parte, format din fotografiile altora! Restul fotografiilor pe care le-a postat, le poate face oricine si-a cumparat un DSRL.
Sa nu omit sa descriu si atitudinea fotografului: ironico-dezinteresata!!
Locații recomandate