/Vaslui/Florarie

Dada Flower Boutique Barlad

Bulevardul Republicii Nr. 251, Bârlad 731058, România

Dada Flower Boutique Barlad
Florarie
4.4
61 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
6MMC+G2 Bârlad, România
+40 745 048 008
dadaflower.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 9–17
Duminică: 9–15
Scrie o recenzie
Marius Daniel (MD)
Marius Daniel (MD)2 ani în urmă
Ok. Flori proaspete frumoase. Comunicarea cu personalul din aceasta locatie se realizeaza greu - pentru comenzile online.
Alexandra Enachi
Alexandra Enachi2 ani în urmă
O experiența urâta ,buchetul meu(miresei) a fost făcut din trandafiri ofiliți ( îngălbeniți)culorile nu au corespuns cu cerința mea am vrut roz pudra și a fost alb cu mov , cocardele erau ofilite
Andreea-Eugenia Calotă
Andreea-Eugenia Calotă2 ani în urmă
Cele mai proaste servicii!! Am avut nunta pe 31.07.2021 și am ales aceasta florărie pe baza pozelor de pe internet. A fost cea mai PROASTA decizie! Când am fost de am vorbit ce buchete sa alegem, patroana ne-a spus ca ea lucrează doar pe comanda, face buchete personalizate și ca trebuie sa-i trimit poze pe whatsapp cu ceea ce vreau. Zis și făcut! Am așteptat vreo 2 zile un răspuns din partea dumneai și nimic. Am sunat-o și am rugat-o sa-mi spună un preț aproximativ și dansa mi-a promis ca-mi trimite pe whatsapp. NIMIC! 3 zile a trebuit sa merg la Bârlad ca să ma întâlnesc cu ea și tot nu a venit. Eu asa servicii nu am mai întâlnit. Buchetul nasei s-a ofilit în 2 ore. Cocarde mirelui trebuia sa fie mov, ea mi-a facut-o alba. Celeilalte flori de pus în piept trebuiau sa aibă boboc mare, au fost aproape invizibile. Comunicare nu a existat, promisiunile nu au fost respectate. Sa nu va luați după pozele de pe Facebook sau Instagram. Pe banii tai, își bat joc!! Pentru 2 buchete (mireasa și nasa), o coronita pentru domnișoara de onoare (s-a ofilit și ea în câteva ore), 4 brățări și 5 cocarde - 1200 RON. Bătaie de jos și nesimțire, asa își tratează DADA Flowers clienții!
Roxana ciocan
Roxana ciocan2 ani în urmă
Cel mai prost serviciu.
S-a intamplat ca am facut o comanda in decembrie 2020, pt ziua mamei,eu fiind la 10 mii km departare de Romania,si a primit cu totul altceva decat ceea ce am comandat,niste buruieni colorate care s-au uscat a 2 -a zi,iar livrarea s-a facut undeva pe la ora 20.00-20.30,in conditiile in care nu era o perioada aglomerata.Am inteles ca florile pot diferi fata de ce e pe net,da nici chiar 100%.
Nici pe partea de comunicare,nu ma declar multumita, nu mi s-a mai raspuns la ultimul mesaj in care intrebam daca se mai face livrarea sau nu,avand in vedere ora tarzie.
Cam asta s-a intamplat, probabil am deranjat cu pretentia de a mi se respecta un serviciu pt care platisem.
Floris Gabriel
Floris Gabriel2 ani în urmă
Cei mai serioși în domeniu. De câte ori am comandat nu am fost niciodată dezamăgit, rezultatul final depășind cu mult așteptările. Promptitudine în livrare și profesionalism 💯
Oameni faini și veseli atat la conducere cât și în echipa tehnica, adevărați profesioniști cum am mai spus 💯
Referitor la prețul produselor, consider ca este mai mult decât decent ținând cont de calitate și de munca depusă.
#Keep it up OG👍
Ciprian Busca
Ciprian Busca2 ani în urmă
Am apelat la Dada acum cateva luni pentru un amenajament floral la in eveniment. In afara de faptul ca nu am avut emotii pentru ca m-au asigurat cand toate aranjamentele vor fi gata cu o zi inainte, au avut si cateva sugestii creative care m-au ajutat. Super seriosi, felicitari! ✌️
Bianca Rebegea
Bianca Rebegea2 ani în urmă
O experiență neplăcută! Am comandat un aranjament floral pe data de 1 martie, cu livrare la o adresă aleasă de mine în data de 8 martie, în intervalul 10:00 - 15:00. Curierul a sunat-o pe mama mea abia la 8 seara, când nimeni nu se aștepta să mai ajungă. A sunat o singură dată și fiindcă nu i s-a răspuns, a dus aranjamentul înapoi la sediu. A fost mama să îl ridice personal. Halal surpriză! Doresc să menționez că i-am sunat de zeci de ori și nimeni nu mi-a răspuns! Nu recomand!
P.S. Atașez fotografii cu aranjamentul de pe site și cu cel din realitate. Prețul de achiziție: 169 de lei.
Rafaellina
Rafaellina2 ani în urmă
Un loc cu oameni minunati si servicii la superlativ!
Locații recomandate