/Sibiu/Florarie

Floraria Magnolia

Strada Lector nr. 1-3A, Sibiu 550245, România

Floraria Magnolia
Florarie
3.7
22 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q5W7+J8 Sibiu, România
+40 745 104 702
magnolia.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–22
Marți: 10–22
Mirecuri: 10–22
Joi: 10–22
Vineri: 10–22
Sâmbătă: 10–22
Duminică: 10–22
Scrie o recenzie
Vlad Isarie
Vlad Isarie2 ani în urmă
Nu Recomand!
Am comandat o cutie cu trandafiri și am primit o cutie cu câțiva trandafiri și ceva pe lângă.
Total dezamăgit.
Cristina Ciobanu
Cristina Ciobanu2 ani în urmă
Am comandat un buchet pentru ziua mamei mele si mi-a depasit asteptarile. Un spatiu amenajat foarte frumos, totul pare rupt dintr-un alt ,,film", personal amabil si foarte pasionat de ceea ce fac.

10+
Andreea Ivan
Andreea Ivan2 ani în urmă
Buchete frumos aranjate, facute pe loc din florile alese de noi si personal foarte amabil.
Claudia Huszar
Claudia Huszar2 ani în urmă
Buchetul a fost frumos conceput, florile au tinut foarte mult.
Zackel Luminita
Zackel Luminita2 ani în urmă
Imi pare rau , dar nu recomand nimanui aceasta florarie. Am vrut sa cumparam aranjamente florale de acolo dar din pacate doamna a fost foarte nepoliticoasa si am fost nevoiti sa alegem alta florarie.
Cosmin H
Cosmin H2 ani în urmă
2 experiente cu Magnolia Sibiu si ambele cu probleme si nemultumiri:
1. Am cumaprat un buchet de trandafiri si dupa 10 minute cadeau capetele florilor cu totul (se desprindeau florile de tuplina)
2. Am cumparat un buchet de 7 trandafiri si am fost taxat pentru fiecare chestie pusa pe buchet (chiar si pentru chestiile care leaga buchetul), iar pretul final a fost cu 50% mai mult decat ma asteptam eu.
Mihaela Ioana
Mihaela Ioana3 ani în urmă
Pentru data de 8 martie am dat comanda de un buchet cu livrare la domiciliu pentru mama mea. Livrarea era in intervalul 17 -22. La ora 21 intru pe chat sa vorbesc cu un reprezentant al firmei pentru ca nu a ajuns buchetul. Mi-a spus sa stau linistita ca sigur va ajunge. La 21:30 iar intru pe chat si cu o atitudine foarte nepotrivita imi spune ca nu imi poate da detalii despre livrare si ca va ajunge 100%. Bineinteles ca nu a ajuns. Nu m-a contactat nimeni. Tot eu i-am contactat si raspunsul a fost "ne pare rau, curierul nu ajunge dar va vom returna banii si va trimitem maine buchetul''. Bineinteles ca surpriza pentru mama...nu a mai fost. Foarte neplacuta situatia. Partea buna e ca am primit banii in cateva zile. Dar legat de buchet? Nu a ajuns nici a doua zi. M-au sunat sa confirm ca a ajuns. Nu a ajuns nici in zi de azi.
Parerea mea e ca nici macar nu a fost trimis de la bun inceput. Nu ar trebui luate angajamente daca nu pot fi respectate. Si daca nu ii contactatm eu oare mai primeam banii inapoi? Pana la urma era o surpriza si nu trebuia sa intreb persoana careia ii era destinat buchetul daca l-a primit in ziua respectiva. Atitudinea necorespunzatoare ''nu putem sa va dam date'' si minciuna de la ora 22 ''sigur va ajunge'', plus buchetul care nu a mai fost vazut ma face sa am o parere...nu tocmai buna. In plus preturile...nu sunt tocmai mici asa ca ma asteptam sa nu apara probleme.
Sanda Balint
Sanda Balint2 ani în urmă
Ieri, 8 martie, e adevărat era putin aglomerat, dar am fost servita cea mai puțin profesionista angajata , mi-a spus sa ma grăbesc ca mai sunt și alții, iar felul în care a asamblat buchetul, penibil . 71 lei, 5 fire , știam preturile din Cluj, dar la prețul asta așteptam altceva, ma deranjează rezultatul;intr-adevar buchetele făcute de colegele ei arătau minunat .
Locații recomandate