/Prahova/Florarie

Piața Nord

Aleea Arinului, Ploiești 100077, România

Piața Nord
Florarie
3.6
433 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
X232+G3 Ploiești, România
+40 244 562 038
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 5–22
Marți: 5–22
Mirecuri: 5–22
Joi: 5–22
Vineri: 5–22
Sâmbătă: 5–22
Duminică: 5–22
Scrie o recenzie
Lucia Dumitru
Lucia Dumitru2 ani în urmă
Piață bogată, produse variate. Acoperă aproape toată gama de legume-fructe, brânzeturi, carne de animale, produse naturiste.
Nita Alexandru
Nita Alexandru2 ani în urmă
Foarte puține tarabe cu legume. Aceeași "negustori" care nu au produs in viața lor nici măcar un fir de pătrunjel !!! Speculanți nesimțiți. Un ghilogram de morcov, la piata, 5 lei, la Megaimage doar 2,49 lei !!!!
Mario
Mario2 ani în urmă
Prețurile la fructe si legume sunt umflate la maxim!
Marian tcr
Marian tcr2 ani în urmă
Mica dar inca se gasesc legume si fructe ok.
Florin Gulianu
Florin Gulianu2 ani în urmă
O piață mizerabilă. De când o știu, murdara, fără minimum de facilități publice, nemodernizata, cu tot felul de improvizații...Ți-e și scârbă sa treci prin ea. Dar nu ai încotro!
Nicolae Neagu
Nicolae Neagu2 ani în urmă
Încerc sa fac cumpărăturile numai de la producători, din păcate nu mai sunt, ar trebui ca administratorii piețelor sa promoveze producătorii locali, să ne acordam o șansă la sănătate.
Cocoșești Party
Cocoșești Party2 ani în urmă
În această piață se află un magazin destinat vânzărilor de produse pentru animalele de companie. Numit Lavi...nu știu cum...Proprietara lui a refuzat să îmi permită cumpărare unor produse pe motivul că i-am atras atenția că nu vrea să poarte mască în interior! M-a agresat verbal m-a împins chiar pentru motivul acesta!”Este casa mea!Aici dorm eu Fac ce vreau eu!a motivat ea atitudinea agresivă.Sunt curios la atât de mult timp dacă administrația Pieței a luat o măsură asupra acestui propietar care a încălcat grav legea!
Mariana Naftan
Mariana Naftan4 ani în urmă
O piață mereu scumpă, dar bine aprovizionată. Mai nou este cam multa mizerie pe strada dintre spatele complexului și piața.
Locații recomandate