/Prahova/Florarie

Floraria Juliette

Parcul Ghica, Sinaia 106100, România

Floraria Juliette
Florarie
4.5
13 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
9H22+X9 Sinaia, România
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: Închis
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: 9–17
Duminică: 9–12
Scrie o recenzie
Edy Moraru
Edy Moraru2 ani în urmă
Doamna nu este politicoasa cu clientii, tipa la acestia si nu le ofera posibilitatea de a-si alege florile! Baga flori pe gat clientilor! Vreti sa fiti respectati ca si clienti? Atunci nu e locul potrivit.
Daniel Codescu
Daniel Codescu4 ani în urmă
Am avut parte de o experienta deosebita personal calificat. Sau mișcat cu rapiditate paritate foarte bună calitate/preț.
Viorel Iarcas
Viorel Iarcas4 ani în urmă
Cea mai șmecheră florărie din zonă (Predeal Azuga Busteni Sinaia)
Levente Kovacs
Levente Kovacs4 ani în urmă
FLORI FRUMOASE. RECOMAND
Hrant Jaghinyan
Hrant Jaghinyan2 ani în urmă
Din pacate doamna de la care am achizitionat trei atanjamente, pe care deja le avea expuse in magazin la sfarsit de program(ceea ce insemna ca florile nu erau chiar in forma maxima), a fost destul de deranjat de faptul ca am intrebat daca poate modifica ceva la aranjamente sau daca e posibil sa beneficiez de discount pt achizitionara celor 3 aranjamente din magazin. Doamna ne-a prezentat situatia cat sa para ca oricum este un deranj ca inca avea magazinul deschis, cu 30min peste program( magazinul era deschis oricum).
Ati pierdut un client pt lipsa de profesionalism si ospitalitate.
Julieta Burchiu
Julieta Burchiu2 ani în urmă
Recenziile negative sunt ok atâta timp cât sunt și adevărate.domnul Hrant ce vorbea destul de greu română ,am dedus că ar fi din Armenia,Kirghistan ...a uitat să precizeze că a venit la florărie în perioada de stare de urgență ,duminica după orele de program ,spunând că doreste altceva decât există în magazin,a cerut să vin de acasă și tot timpul nu spunea de cât că vrea discount.a cumpărat până la urmă aranjamente existente care erau realizate în aceea zi.nemulțumirea dânsului a fost că nu a primit discount încercând să-mi explice ca dânsul este mai patron ca mine (ce am înțeles un mic hotel)problema dânsului.poate greșesc a fost discountul.uitând că în alte țări se plăteste in plus pt comenzile speciale și după orele de program.
Alexandru Necsoiu
Alexandru Necsoiu2 ani în urmă
(Tradus de Google) Foarte bună experiență și proprietarul este frumos

(Original)
Very good experience & the owner is beautiful
Dorin Grigore
Dorin Grigore2 ani în urmă
Locații recomandate