/Mures/Florarie

FloriINmures.ro

Strada Transilvania Nr. 1, Târgu Mureș 540551, România

FloriINmures.ro
Florarie
5
10 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
GHJG+M7 Târgu Mureș, România
+40 733 509 795
floriinmures.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–22
Marți: 7–22
Mirecuri: 7–22
Joi: 7–22
Vineri: 7–22
Sâmbătă: 7–22
Duminică: 7–22
Scrie o recenzie
Andra Constantin-Iurian
Andra Constantin-Iurian2 ani în urmă
Am ales și anul acesta de Sfântul Nicolae sa colaborez cu Flori ÎN Mureș și sunt foarte incantata de aranjamentele florale cat și de serviciile profesionale de livrare. Totul a fost perfect. :) Mama și Mătușa mea sunt bucuroase de ceea ce au primit din partea mea și a soțului meu. Recomand aceasta florărie băștinașă din multe motive de mulțumire pe care le am de când am ales sa comand de "aici"! :D
Ioan Popovici
Ioan Popovici2 ani în urmă
Mulțumesc frumos pentru buchețel și pentru serviciile impecabile în care mi-ați livrat la Mama la Teaca. Mama e foarte incantata de acest gest frumos și ma bucur ca am reușit sa ii aduc zâmbetul pe chip. Succes în activitatea florăriei. Ne auzim în curând. Nelu P.
Oana Oroian
Oana Oroian2 ani în urmă
Am comandat un aranjament floral in cutie pentru Sora mea și sunt foarte incantata de calitatea serviciilor oferite de către floriinmures.ro. Foarte ușor de comandat și multă amabilitate. Sora mea mi-a spus ce flori frumoase și proaspete a primit! Voi reveni cu drag sa mai comand ori de câte ori am ocazia sa fac o bucurie cuiva drag mie. Succes pe mai departe! :)
Alpha Beta
Alpha Beta2 ani în urmă
Am apelat la FloriInMures.ro pentru a trimite flori familiei din România. Florile livrate au fost exact cele din buchetul ales de mine de pe site'ul firmei. Livrarea rapida, fara incidente. Cu siguranță aș recomanda serviciul lor, oricui. Multumesc, Alex.
Oica Ana
Oica Ana3 ani în urmă
Serviciu excelent, multumim frumos! Ati facut o bucurie celor de acasa!
Ana shop
Ana shop3 ani în urmă
Multumesc frumos FloriINmures pentru serviciu profesional si buchetul frumos livrat sorei mele. Am fost inspirata sa apelez la DV.
Vlad Petru
Vlad Petru3 ani în urmă
Am comandat un buchet superb pentru Mama care a avut o livrare impecabila și sunt foarte mulțumit de serviciile floriinmures.ro. Recomand aceasta florărie pentru calitatea serviciilor oferite de buna calitate și seriozitate! :)
Doru Ujica
Doru Ujica2 ani în urmă
Am comandat de pe floriinmures.ro, un buchet minunat de trandafiri, care a ajuns la inimia cuiva.
Locații recomandate