/Maramures/Florarie

Florărie Baia Mare The Tulip & The Rose Shop

Strada George Coșbuc 28, Baia Mare 430222, România

Florărie Baia Mare The Tulip & The Rose Shop
Florarie
4.9
104 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MH45+PG Baia Mare, România
+40 722 181 734
thetulipandtheroseshop.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: 10–15
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Hris I.
Hris I.2 ani în urmă
Extraordinara floraria. Marfa este de foarte buna calitate. Tablourile sunt facute cu foarte mult bun gust si pot fi cadoul perfect. Va recomand.
Ariadna Badea
Ariadna Badea4 ani în urmă
Am facut o comanda online pentru niste licheni ca sa-mi fac eu niste tablouri decorative cu acest tip de planta si sunt foarte multumita. Comanda a venit repede, lichenii au venit bine ambalati si arata exact ca in poze.
Uitandu-ma pe net in legatura cu plantele acestea stiam ca ele reactioneaza la umiditate si devin mai vii in culoare si textura respectiv daca e prea uscat aerul se ofilesc. Intr-adevar, una din cutii incepuse sa se usuce in sensul ca puneam mana pe un lichen si se sfarama in mana; asta din cauza ca o tineam intr-o camera in care era tot timpul un geam deschis. Aproape ma resemnasem pe ideea ca nu pot lucra cu ea dar am zis sa mai am o tentativa de a o “recupera” si am dus-o intr-o alta camera, unde era mai cald si umiditatea era mai mare. Dupa cateva ore revenise la starea initiala, moale.
Oricum, sunt multumita de aceasta comanda si sigur voi mai apela la aceasta florarie pentru alte comenzi!
Carmen Suciu
Carmen Suciu5 ani în urmă
Am calatorit in Baia Mare cu ocazia unui eveniment. Florăria găsită întâmplator in centru vechi m-a fascinat, buchete unice si tablouri de licheni foarte frumos lucrate! Mi - am
ales florile dorite si mi-au facut un buchet de poveste. Recomand cu caldura🙂
Cătălin Giurgiu
Cătălin Giurgiu5 ani în urmă
Am găsit aceasta florărie remarcand din strada sigla foarte frumos pictată Flori, licheni si altele. Nu am rezistat sa nu cumpăr un buchet de lalele foarte frumos si un mic cadou. Am devenit client fidel, este cea mai frumoasa florărie din Baia Mare!
Claudia Petrut
Claudia Petrut5 ani în urmă
E o florarie drăguța cu o mare varietate de flori și buchete minunate. Pe lângă buchetul de flori foarte frumos am cumpărat și aranjamente cu licheni pentru cadourile de Crăciun. Mulțumesc floristei Monika, care m-a abordat cu căldura și mi-a făcut buchetul de flori deosebit. Recomand aceasta florărie și voi reveni cu plăcere!
Juliana V
Juliana V2 ani în urmă
Recomand cu încredere!
Comanda a fost onorată foarte repede și în siguranță!
Tabloul de licheni este superb, am desfăcut pachetul, care este super bine ambalat apropo, iar când am văzut tabloul am avut o senzație de relaxare timp de câteva minute cât am privit tabloul, m-am încărcat cu energie și viață, pentru că de fapt asta și oferă acest tablou minunat cu licheni.
Vă mulțumesc The Tulip & The Rose!
😍🤗
Liviu Apostu
Liviu Apostu2 ani în urmă
Am facut comanda de un tablou cu licheni prin curierat rapid. L-am primit impecabil ambalat, tabloul este superb realizat (chiar mai frumos în realitate decât în poze) și comunicarea la telefon o placere.
Transmit pe calea asta felicitări.
Multumesc!
Pop Rareș
Pop Rareș2 ani în urmă
Super frumos, au preturi bune la flori, am primit si un plic cu hrana pentru flori sa tina mai mult in vaza 😁♥️
Locații recomandate