/Constanta/Florarie

Florarie Constanta

Strada Krakovia 6, Constanța, România

Florarie Constanta
Florarie
4.9
291 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
6H9W+WJ Constanța, România
+40 766 223 685
floriinconstanta.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: 9–20
Duminică: 9–20
Scrie o recenzie
Nicoleta zicu
Nicoleta zicu2 ani în urmă
Am fost foarte multumita! Seriozitatea, promptitudinea și marfa de calitate sunt cuvintele ce-i caracterizează!Au expediat comanda în mai puțin de 2 ore. Recomand!👍👍👍
Alexandru Cocis
Alexandru Cocis2 ani în urmă
Multumesc pentru surpriza minunata pe care m-ati ajutat sa o fac! Servicii si produse de calitate maxima!
Felicitari!
P.s. pe viitor va sugerez sa atasati o poza reala cu buchetul la mail-ul de confirmare.
Octavian Dumitrescu
Octavian Dumitrescu2 ani în urmă
Un serviciu excelent! Flori superbe, exact ca in poza. Comanda plasata sambata seara si livrare duminica la pranz, nicio problema. Recomand!
AAA Diesel
AAA Diesel2 ani în urmă
Am comandat un buchet de trandafiri pentru mama mea, sambata la ora 11:00pm, iar comanda a fost livrata duminica dimineata de echipa Flori in Constanta. Nu este prima oara care apelez la serviciile dumneavoastra, apreciind promtitudinea si profesionalismul cu care lucrati! Multa bafta!
Rusu Mara
Rusu Mara2 ani în urmă
o echipa profi si serioasa! o idee super pentru cadouri si flori proaspete si minunate, mai ales pentru persoane care sunt la distanta de cei dragi. despre procesul de cumparare, foarte usor si la indemana! cu certitudine voi reveni cu comenzi si voi apela cu incredere de fiecare data!
Vasile Arsene
Vasile Arsene2 ani în urmă
Mulțumesc frumos! Prea repede și frumos a decurs comanda.Am fost puțin sceptic la inceput dar văd că sunteți serioși.FELICITĂRI pentru site și munca depusă.Cât mai multe vânzări on-line cât și many live sales.
Irina Ioana Donici
Irina Ioana Donici2 ani în urmă
Am comandat de la Flori in Constanta de multe ori si de fiecare data livrează rapid, iar aranjamentele florale sunt minunate. Website-ul are și opțiunea de a programa remind-uri pentru zilele importante, ceea ce mi se pare un plus. Recomand cu încredere să comandați flori de la ei pentru cei dragi!

Astăzi am comandat din nou iar recipientul nu era disponibil la adresă atunci când au ajuns ei. Am fost contactată imediat pentru a găsi o soluție avantajoasă pentru mine, chiar dacă asta însemna ca ei să mai facă un drum. O echipă excelentă cu care recomand să colaborați!
Livia Hriscu
Livia Hriscu2 ani în urmă
Servicii ireproșabile, experiență minunată. Am solicitat livrarea unui buchet de flori și a unui tort. Ambele au fost livrate impecabil! Mulțumim că ne ajutați să aducem o raza de soare prin acest gen de servicii, acolo unde noi nu avem posibilitatea de a ajunge fizic.
Succes in continuare in crearea unor momente minunate și surprize plăcute! ☺️
Recomand cu încredere!
Locații recomandate