/Cluj/Florarie

Florăria Magnolia

Piața Ștefan cel Mare 5, Cluj-Napoca 400000, România

Florăria Magnolia
Florarie
4.6
438 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QH9W+QR Cluj-Napoca, România
+40 723 100 160
magnolia.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–1
Marți: 7–1
Mirecuri: 7–1
Joi: 7–1
Vineri: 7–1
Sâmbătă: 8–1
Duminică: 9–1
Scrie o recenzie
Tudor M
Tudor M2 ani în urmă
Servicii excelente, flori proaspete si foarte diversificate, prețuri decente si personal amabil! Recomand
Maria Lulea
Maria Lulea2 ani în urmă
Mi am dorit sa imi fac buchetul de mireasa de la acest magazin, din pacate am fost total dezamagita. Sa afli cu o saptamana inainte ca florile pe care ti le doresti nu se pot aduce dupa ce ai fost si ai discutat cu 2 luni inainte mi se pare lipsa de profesionalism. Puteam macar sa fiu avertizata ca exista sansa sa nu se aduca, am aflat inainte cu o saptamana. Va multumesc din suflet pentru experienta minunata!
Daniela T
Daniela T2 ani în urmă
Ma duc sa cumpar un aranjament de flori pentru o ocazie speciala, angajata, o domnisoara blonda prea lipsita de chef sa ma ajute in vreun fel, imi arata niste buchete, ii spun ca mi-ar placea sa imi faca unul pentru ca nu mi se par proaspete florile, raspuns: "Nu-i adevarat, sunt proaspete. Si asa nu prea am flori".

Bun, o rog sa ma ajute cu alte idei, poate o orhidee in ghiveci, raspuns "Uitati-va prin magazin", aleg o orhidee, o rog sa imi gaseasca un ghiveci potrivit, ma trimite in spatele tejghelei sa-mi aleg singura. Nu am gasit. O rog sa ma ajute.

Dupa care imi zice ca nu trebuie sa astept sa impacheteze florile, pot sa plec. Stau totusi, pune un celofan peste si aia e. O rog sa puna o panglica sau ceva, o cutie, o rog sa imi dea o felicitare...

Dupa toate astea ma intreb, de ce sa aleg Magnolia si sa nu ma duc la piata sa cumpar flori (sau de oriunde de altundeva)?

Doamna de la piata va garantez ca stie mai bine customer service.
Ioana Pop
Ioana Pop4 ani în urmă
Buchete cu bun gust, varietate bogata de tipuri de flori. Puteți sa va orientați și către cadouri mici cum ar fi bomboane de ciocolata ori sampanie
Florin Ioan Petric
Florin Ioan Petric5 ani în urmă
Cred că este una dintre cele mai frumoase și mai bine aprovizionate florării din țară. Foarte multe flori deosebite, rare și foarte frumoase. Găsești în ea și alte chestii care pot completa un cadou. Nu e o locație ieftină, dar când vezi aranjamentul floral gata, îți dai seama că merită suma cerută.
Cei care fac buchetele chiar se pricep și se vede că o fac cu pasiune.
Selena Ryan
Selena Ryan2 ani în urmă
Tocmai din Israel, am reusit sa i fac o bucurie mamei mele de 8 Martie.
Am platit online, livrare in aceeasi zi (impresionant, avand in vedere ca multe alte florarii mi au zis ca n am nicio sansa pentru ca au foarte multe comenzi)
Un pic cam scump, dar serviciile si profesionalismul merita 100%
Nella B
Nella B2 ani în urmă
Am avut o experienta foarte frumoasa cumparand aici! Am plasat comanda online noaptea ,din Los Angeles , am platit intr-o secunda cu Paypal si am asteptat cam panicata sa se faca dimineata in Ro sa-i pot suna daca chiar este posibil sa livrezi o coroana funerara asa in cateva ore(nu-mi venea sa cred).A doua surpriza a fost cand am sunat, mi-a raspuns o tanara cu cel mai politicos si amabil glas din cate am intalnit in ani buni! Sunt fantastici, toata admiratia!
Apelati cu incredere sunt extrem de profesionali !
Alex Varga
Alex Varga2 ani în urmă
Apelz cu siguranță și încredere la Magnolia de fiecare care data când am nevoie de un buchet superb de flori. Ofera Profesionalism și Rapiditate, chiar și în zile mega aglomerate, spre ex, azi,8 Martie.
Din punctul meu de vedere, rămâneți top în Cluj!
Va mulțumesc, țineți-o tot așa!
Locații recomandate