/Arges/Florarie

Floraria Iria Pitesti

Strada Victoriei 33A, Pitești 110016, România

Floraria Iria Pitesti
Florarie
5
65 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
VV68+8X Pitești, România
+40 726 691 098
florariairia.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–21
Marți: 10–21
Mirecuri: 10–21
Joi: 10–21
Vineri: 10–21
Sâmbătă: 10–18
Duminică: 11–14
Scrie o recenzie
Ruxandra Radulescu
Ruxandra Radulescu2 ani în urmă
Un loc in care gasesti oricand nu doar cadouri cu stil, ci si fericire ! Merg in Iria de peste 5 ani si mereu cu aceeasi bucurie.
PS ...asta indiferent de buget! Incercati!
Sara Cador
Sara Cador2 ani în urmă
Profesionalism, creativitate, pasiune: acestea sunt principalele caracteristici care deosebesc Iria de celelalte florării. Aranjamente florale frumoase, un mic atelier de artă care satisface prin rafinament și atenție la detalii.
Recomand cu drag.
Camelia P
Camelia P2 ani în urmă
Am fost extraordinar de placut impresionata de modul in care am colaborat cu doamna Irina Ivanescu la crearea suprizei pentru ziua matusii mele, plecand de la discutia si alegerea florilor pentru minunatul buchet de flori (inclusiv video pe what's up, eu nefiind in Pitesti), optiunile oferite in ceea ce priveste cadourile care sa insoteasca buchetul de flori, recomandarea unor cofetarii pentru alegerea tortului si in final oferirea atat a buchetului cat si a tortului.Recomand din toata inima Floraria Iria si pe Irina Ivanescu oricui doreste sa faca o surpriza "florala -dulce" frumoasa cuiva drag in Pitesti!
Ana-Maria Florea
Ana-Maria Florea2 ani în urmă
Am avut parte de 2 buchetele superbe (de cununie civilă și religioasă), rezultate din experienta doamnei și focusarea pe detalii pe care poate eu le-as fi putut omis sau de care nu as fi știut. Au ieșit niște amintiri de neuitat.
Recomand cu toata încrederea! Voi reveni cu drag de fiecare data!
Alisa Petrescu
Alisa Petrescu2 ani în urmă
Diversitate, calitate, bun gust! Aranjamente superbe realizate de un artist desăvârșit! Dacă îți dorești un aranjament sau un buchet unic... vizitează Florăria Iria!
Mega Play
Mega Play2 ani în urmă
O experiență colorată, foarte multe sortimente, culori, parfumuri, combinații. Doamna este foarte amabilă și încearcă să personalizeze fiecare buchet sau aranjament, în funcție de nevoile clientului. Super mulțumiți, recomandăm!
Lucian Potinche
Lucian Potinche2 ani în urmă
Știți oamenii aceia despre care ai senzația că îi cunosti de-o viață, încă de la primul contact? Și orice idee ți-ar veni, nu doar că simți că îți este exceptată, ba chiar îți este dinamizată de persoana cu care interacționezi?
Știți? Nici eu!
Dar vă provoc să apelați la serviciile acestei florării! Pare genul de afacere de familie cu un om super-imolicat și care pune mai mult decât pasiune in ceea ce face!
Nu mă crede pe cuvânt, verifică tu! Nu azi, nu mâine, ci chiar acum!
Apropo, când a fost ultima dată când ai oferit flori? ... fara vreuna motiv anume!
Andreeea Ivanescu
Andreeea Ivanescu2 ani în urmă
Flori cu adevarat speciale si mereu proaspete. Aranjamente la comanda si cadouri diverse, de la flori, plante la ghiveci, bomboane de ciocolata extraordinar de bune, ceaiuri, lumanari parfumate si multe altele. Nu ai cum sa pleci de acolo cu mana goala niciodata. Mereu floristii de la Iria aduc cate ceva nou de la o saptamana la alta si sunt mereu acolo cu sfaturi si recomandari in fuctie de ocazii si buget. Pot spune ca floraria Iria se ridica la nivelul celor mai mari si bune ateliere din tara si nu numai. Recomand cu adevarat floraria Iria pentru cele mai frumoase buchete, evenimente speciale si experiente.
Locații recomandate