/Satu mare/Firma de contabilitate

Www.VELCONT.com

Strada Parângului 10 interfon 6, Satu Mare 440031, România

Www.VELCONT.com
Firma de contabilitate
5
30 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QVVH+JM Satu Mare, România
+40 731 377 793
velcont.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: 11–15
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Victor Orban
Victor Orban2 ani în urmă
Sunt client Velcont de aproape 10 ani. Sunt foarte mulțumit de serviciile lor. Întotdeauna au răspuns cu promptitudine la solicitările mele. Recomand cu încredere.
Dalia Suciu
Dalia Suciu2 ani în urmă
Profesionalism, experti in contabilitatea online.
Calin Erdei
Calin Erdei2 ani în urmă
Am lucrat cu Velcont multi ani de zile pana cand datorita pandemiei am fost nevoit să renunț la serviciile lor din motive tarifere, nu mai imi permiteam tariful cerut.
De curand am primit un mail prin care imi ofereau un tarif uni de de 150 Lei + TVA pentru contabilitatea financiara ONLINE fara contabilitatea salariilor- aici tariful este de 25 euro, cu TVA inclus dacă ai pana la 5 angajati- și nu cuprinde arhivarea actelor primare și verificarea acestora dar in schimb m-au învățat gratis,contabilitate primară in Saga.
Pentru mine este mai mult decât important, să cunoasc bazele din contabilitate, dar și să colaborez cu o firmă dispusă mereu să evolueze și să se dezvolte, împreună cu afacerea mea Nemaivorbind ca am învațat timp de trei luni cum funcționează o contabilitate “ca la carte”
Alexandra Ciocan
Alexandra Ciocan2 ani în urmă
De ce am ales sa lucrez cu Velcont ?
1 platesc 180 de lei pe luna, adevarat fara contabilitatea primara, salariati nu am
2 m-au invatat contabilitate primara la firma mea
3 am toate rapoartele contabile pe loc, intr-o aplicatie ce foloseste inteligenta artificiala pentru raportarile contabile
Florin Valean
Florin Valean3 ani în urmă
Când am căutat un contabil pentru firmă am vrut să găsesc două lucruri foarte importante pentru mine: disponibilitate și încredere. Am zero cunostințe de contabilitate și aveam nevoie de un contabil care să fie abordabil și dispus să-mi răspundă la toate întrebările, chiar și la cele mai banale. De asemenea aveam nevoie de un contabil în care să pot avea deplină încredere, să știu că totul se face la timp și are grijă de toate fără să trebuiască eu să mă stresez cu contabilitatea.
Am găsit toate astea la Velcont. Nu am primit doar un contabil ci o întreagă echipă de profesioniști. Un alt punct important este faptul că s-au adaptat foarte repede la condițiile din pandemie și sunt disponibili pe tot parcursul zilei online pe zoom, slack, whatsapp.
Nota 10 pentru Velcont.
Ana Maria Maghiar
Ana Maria Maghiar4 ani în urmă
Servicii contabile oferit de profesionisti.
Suntem multumiti de colaborare .
Recomand.
VELCONT - Firma Contabilitate Satu Mare, Expert Contabil
VELCONT - Firma Contabilitate Satu Mare, Expert Contabil10 ani în urmă
Va punem la dispozitie toate informatiile si serviciile fiscale si de contabilitate necesare sa va cresteti afacerea,pastrand nivelul taxelor la un minim necesar.

Suntem profesionisti,seriosi-fara a purta costum-deschis intotdeauna spre idei noi,concentrati pe client.

Scopul nostru este sa va intelegem afacerea,presiuniile,stresul cu care va confruntati,ambitiile dumneavoastra si sa va ajutam sa va atingeti obiectivele propuse.

Si nu in ultimul rand... avem cele mai frumoase contabile din oras.
IULIA-FLORICA KUTH
IULIA-FLORICA KUTH2 ani în urmă
Felicitari ! Ma bucur ca am ales aceasta firma de contabilitate de care sunt foarte , foarte multumit !
O firma de contabilitate sooper , în pas cu tehnologia ....oferă ajutor și indicații imediat, la orice nelămuriri . Recomand cu mare încredere!
Locații recomandate