/Maramures/Firma de contabilitate

Bizee

Strada George Coșbuc 25A, Baia Mare 430222, România

Bizee
Firma de contabilitate
5
4 recenzii
4 comentarii
Indicații de orientare
MH45+F5 Baia Mare, România
+40 756 459 542
bizee.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Google maps Bizee
Luni: 10–17
Marți: 10–17
Mirecuri: 10–17
Joi: 10–17
Vineri: 10–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Stefan Zoric
Stefan Zoric2 ani în urmă
Echipa Bizee este minunata. Au creat pentru noi o versiune personalizata a programului, perfecta pentru nevoile firmei noastre. S-au gandit la fiecare amanunt, dand dovada de profesionalism, si totodata costul acesteia nu este foarte ridicat. Luand in calcul ce ofera echipa Bizee, raportul dintre calitate si pret este unul extraordinar de bun.

Inainte de ei, am avut un contabil nu tocmai minunat, ne-a creat probleme mari, ajungand in situatia de a reface toata contabilitatea pe anul respectiv. Noi credem ca suntem norocosi ca i-am gasit pe cei de la Bizee.

Directorul, Ioan, foarte serios manager financiar, avand experienta necesara de le cele mai mari companii din Romania. Mereu a fost disponibil sa ne ajute sa ne crestem afacerea.
Marius Negomireanu
Marius Negomireanu2 ani în urmă
Profesionalism si proptitudine. Am fost impresionat de calitatea serviciilor oferite
Tomo Ljubiša
Tomo Ljubiša2 ani în urmă
(Tradus de Google) Foarte profesionist și transparent. Sunt mulțumit de disponibilitatea și adaptabilitatea lor cu compania noastră. Ne-au rezolvat o mulțime de probleme și ne tot ajută să ne îmbunătățim în fiecare zi. 5/5

(Original)
Very professional and transparent. I am happy with their availability and adaptivity with our company. They solved a lot of our problems, and still helping us improve on every day basis. 5/5
Claudia Moga
Claudia Moga2 ani în urmă
(Tradus de Google) Cel mai bun lucru care sa întâmplat cu compania noastră. Nu pot mulțumi suficient întregii echipe Bizee pentru profesionalism și ajutor !!

(Original)
Best thing that happened to our company. Can’t thank enough to entire Bizee team for their professionalism and help!!
Locații recomandate