/Iasi/Firma de contabilitate

Expert Mind

Şoseaua Nicolina, nr. 10, Clădirea Moldotrans, Iași 700733, România

Expert Mind
Firma de contabilitate
4.5
149 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
4HRH+5M Iași, România
+40 374 884 020
expertmind.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–16
Marți: 8–16
Mirecuri: 8–16
Joi: 8–16
Vineri: 8–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Silviu Manole
Silviu Manole2 ani în urmă
Am apelat la Expert Mind pentru infiintare PFA. Toata colaborarea s-a desfasurat pe mail sau telefonic, cu semnarea electronica a documentelor. Simplu si rapid. Recomand!
Loredana Maria Banu
Loredana Maria Banu2 ani în urmă
Recomand cu încredere. Am apelat la ei pentru înființarea unui SRL. Foarte receptivi, tot procesul a decurs forte rapid, totul remote, am fost informata constant pe tot parcursul procesului de înființare a firmei. Cu siguranta voi mai apela la serviciile lor când va mai fi nevoie. Mulțumesc.
Ionut popa
Ionut popa2 ani în urmă
Sunt deja clientul lor de 2 ani . Sunt foarte mulțumit de serviciile primite.
În acești 2 ani am avut multe probleme la care ei au venit cu soluții și m-au ajutat foarte mult.
Comunicare foarte bună, oameni profesioniști, servicii de calitate.
Recomand!
Șveț Denis
Șveț Denis2 ani în urmă
Colaboram mai mult de un an deja. Doar experienta pozitiva. Toate procesele se fac remote foarte comod in situatia actuala cind deplasarile fizice sunt mai dificil de efectuat. Am fost mereu informat in avans de ceea ce urmeaza de facut. Recomand
Gabriel Pavel
Gabriel Pavel2 ani în urmă
Am vrut sa deschid un SRL si am apelat la ei . Toate lucrurile s-au intamplat remote pe whatsapp ( asa am dorit eu ). Dupa ce am inceput demersurile si am avut parte de consultanta din partea lor , am dorit oprirea procesului de deschidere a SRL-ului . Desi nu am semnat nimic si au fost doar discutii remote am primit o parte din banii transferati inapoi ( si-au oprit doar pe ce au cheltuit si ceva minor pentru partea de consultanta ). Voi apela pe viitor clar la ei daca va mai fi nevoie.
Vlad Plesu
Vlad Plesu2 ani în urmă
Recomand. Mi-au oferit raspunsuri clare la orice intrebari am avut si s-au ocupat de toate documentele necesare. Totul este digitalizat si nu a fost nevoie de drumuri inutile. Felicitari!
Allia Dmour
Allia Dmour2 ani în urmă
Am lucrat cu echipa Expert Mind mai multe proiecte ale firmei noastre. Suntem multumiti, am colaborat foarte bine, ei au fost profesionisti, iar obiectivele si termenele au fost respectate.
Ruth Ples
Ruth Ples2 ani în urmă
Foarte mulțumit de serviciile Expert Mind! Am avut o comunicare permanenta și mi s-a explicat fiecare pas pe care urma sa-l desfasuram.
Locații recomandate