/Iasi/Firma de contabilitate

Contabis

Strada Petre Andrei Nr. 31, Demisol 700495, România

Contabis
Firma de contabilitate
5
13 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5HP7+MP Iași, România
+40 726 265 541
contabis.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Musket
Musket4 ani în urmă
Lucrăm de mai mulți ani cu cei de la Contabis și avem mereu siguranța că sîntem pe mîini bune. Contabis ne ajută pe noi ca antreprenori să ne concentrăm pe ce știm să facem cel mai bine și să ne ducem viziunea cît departe, fără a ne încurca în probleme de contabilitate. Păcat că putem da DOAR 5 stele :)
Marius ionut Ghelbeaza
Marius ionut Ghelbeaza4 ani în urmă
O echipa de profesioniști orientata spre nevoile clientului!!!
George Adrian Oprea
George Adrian Oprea4 ani în urmă
Profesionalism, rapiditatea, orientare spre soluții!
Ili
Ili5 ani în urmă
Serviciile sunt de calitate, iar personalul m-a ajutat de fiecare data cand am intalnit o problema. Raspunsul este foarte prompt! Va multumesc!
Robert Deleanu
Robert Deleanu5 ani în urmă
Pe baza recomandarilor primite de la prieteni antreprenori am decis la deschiderea firmei sa contractez serviciile Simonei, iar pana acum decizia m-a scutit de multa bataie de cap. Sunt incantat de colaborare, am gasit impreuna cele mai avatajoase solutii pentru entitatea juridica si primesc o sumedenie de sfaturi si propuneri avatajoase in legatura cu proiecte, firma, etc. Intotdeauna raspunde cat de curand la mailuri, cat si ofera suport nedeterminat la telefon ( desigur in limita bunului simt, nu doresc sa deranjez inutil) Recomand cu caldura.
Alexandru Negurici
Alexandru Negurici6 ani în urmă
Recomand cu caldura. Mult profesionalism dar si o foarte mare disponibilitate.
Simona Potolinca
Simona Potolinca8 ani în urmă
Servicii contabile moderne, transparente și de calitate pentru ca afacerea ta să fie în siguranță si să aibă succesul dorit. Daca doriti servicii financiare contabile oferite cu profesionalism, CONTABIS este alegerea perfecta!
Anca Gilca
Anca Gilca8 ani în urmă
O recomand pe Simona Potolinca de fiecare data cand cineva ma intreaba daca stiu un contabil foarte bun. Si o recomand cu incredere! Foarte foarte atentă la documente, mereu cu soluții pe masă și cu cuvintele potrivite la ea. Este extrem de important ca noi, clienții, să înțelegem ce se întâmplă în contabilitatea noastră iar Simona știe cum să explice tuturor, pe limba lor.
Locații recomandate