/Bucuresti/Firma de contabilitate

Infiintare Firma Urgent

Bld. Decebal, Nr. 12, Bl. S7, Sc. 1, Et. 5, Ap. 15, Int. 15C, București 030967, România

Infiintare Firma Urgent
Firma de contabilitate
4.8
36 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4HM+C9 București, România
+40 725 535 555
infiintarefirmaurgent.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–16
Marți: 9–16
Mirecuri: 9–16
Joi: 9–16
Vineri: 9–14
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
One Click Voice Call
One Click Voice Call2 ani în urmă
Am sunat la mai multe firme care se ocupa cu infiintarea de SRL-uri, dar doar la ei am gasit toate raspunsuri la intrebarile mele.Am fost la ei la birou cu actele solicitate si am ramas placut surprins sa vad ca dansii chiar sunt adevarati profesionisti, totul merge ca pe banda.Ii recomand.Ma voi intoarce si pentru urmatoarea firma.
Radu Gheorghita
Radu Gheorghita2 ani în urmă
Adevarati profesionisti.Am primit raspunsuri punctuale la toate intrebarile legate de infiintarea unei firme.Atitudinea fata de client este una foarte profi.Recomand cu toata increderea!
Maurice
Maurice4 ani în urmă
Sunt genul de persoană meticuloasă care își face temele înainte să colaboreze cu cineva. Am căutat pe internet pentru că eu nu cred în "cunoștințe". Ce merge pentru prietenul meu, de cele mai multe ori nu este potrivit și pentru mine. De la prieteni este bună o părere, dar nu și o decizie. Am făcut o listă cu toate detaliile pe care vreau să le obțin de la fiecare firmă și am ales top trei cele care se potriveau cu profilul meu. Alegerea mea fost dl. Marius de la "Înființare Firme Urgent" pentru că fost incredibil de amabil și mi-a răspuns la toate întrebările. Diferența între cele trei firme selectate a fost atitudinea. Nu prețul. Am mers la sediu, am citit și am semnat. Menționez că mi-am făcut temele înainte și am știut codurile, procedurile și legile. Recomand oricărei persoane să se informeze, este datoria fiecăruia să o facă. Domnișoarele au fost foarte drăguțe și au modificat orice observație pe care am avut-o. Încă o dată dl. Marius a fost foarte politicos și mi-a răspuns la toate întrebările. De departe a dat dovadă de etică și respect față de clienții săi.
Bit River
Bit River5 ani în urmă
Locația înscrisă pe website (harta interactivă) a fost schimbată. Noua adresă este: B-dul Decebal nr 12, bl. S7, sc. 1, et. 5, ap. 15, interfon 15C. Personalul este profesionist, foarte serviabil, îți înființează firma f.repede, te ajută să-ți alegi bine numele ca să nu-ți fie amânat dosarul pentru similaritãți de denumire. Dacă schimbau și harta interactivă de pe site apreciam cu 5 stele! Recomand!
Alecs candea
Alecs candea6 ani în urmă
Am intrebat info legat de ce servicii aveam nevoie si mi s-a spus ca nu are sens sa isi piarda timpul cu mine la telefon, sa revin cand stiu exact raspunsul la intrebari care aveau legatura cu ce servicii ofera firma lor.
Ril Total Electric
Ril Total Electric6 ani în urmă
Recomand serviciile lor.Si-au ales numele site-ului foarte bine.Chiar infiinteaza firme urgent.
Xbody Titan
Xbody Titan2 ani în urmă
Totul a decurs perfect, de doi ani tot colaborăm cu această firmă si recomandăm cu drag!
Buzurin Nicoleta
Buzurin Nicoleta2 ani în urmă
Am fost foarte multumita de serviciile acordate si recomand cu incredere intreaga echipa! Calitate si profesionalism la cele mai inalte standarde. Asa, da!
Locații recomandate