/Bucuresti/Firma de contabilitate

ESA Team Consulting

Strada Armoniei 30, București 020725, România

ESA Team Consulting
Firma de contabilitate
5
5 recenzii
5 comentarii
Indicații de orientare
C4V7+RR București, România
+40 21 323 4355
accounting4u.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
RRAndrei
RRAndrei4 ani în urmă
Fiecare afacere, indiferent de marimea ei are nevoie de un contabil profesionist, cu expertiza, experienta si cunostiintele necesare pentru ca afacerea ta sa se dezvolte. Colaborez cu ESA Team Consulting din 2007 si pot spune ca toate aceste calitati le regasiti in cadrul ESA Team Consulting, un partener cu adevarat profesionist care va fi alaturi de tine atat la bine cat si in momentele mai grele pe care le traverseaza orice afacere. Recomand cu incredere ESA Team Consulting.
Daciana Elisabeta Rudan
Daciana Elisabeta Rudan5 ani în urmă
Sunt clienta ESA din 2014 si sunt foarte multumita de serviciile lor. Seriozitate si profesionalism, recomand cu incredere!
Balan Catalin
Balan Catalin5 ani în urmă
Rudan Horia
Rudan Horia5 ani în urmă
Am ajuns la ESA in urma cu 5 ani, printr-o recomandare. Dupa prima discutie avuta, mi-am dat seama ca o sa colaboram mult timp de atunci inainte. Si astazi, am ramas la aceeasi parere: o firma de contabilitate serioasa, unde simti ca afacerea ta este pe cele mai bune maini.
Vlad Teiosanu
Vlad Teiosanu5 ani în urmă
Recomand cu multă încredere serviciile ESA Consulting, colaborăm de peste 4 ani și de fiecare dată am avut parte nu doar de servicii excelente ci un partener de business pentru Creativesc pe care ne-am putut baza. Ne ajută în activitatea noastră atât pentru contabilitate cât si pentru partea de salarizare, consultanță fiscală si juridică. Toate aceste servicii și soluții au fost de fiecare dată oferite cu seriozitate si mult profesionalism.
Locații recomandate