/Bucuresti/Firma de contabilitate

NICOLETA BARASCU ACCOUNTING COMPANY

Bulevardul Alexandru Obregia Nr. 22A, București 041738, România

NICOLETA BARASCU ACCOUNTING COMPANY
Firma de contabilitate
4.8
25 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
94J8+J6 București, România
+40 724 982 752
firmaexpertcontabil.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Bălășoiu Monalisa49 zile în urmă
Oameni dedicați, implicați și mult profesionalism.
Diana Pugna
Diana Pugna2 ani în urmă
Colaborăm de aproape 2 ani cu d-na contabil Nicoleta Barascu, oferă servicii de calitate și consultanță aproape în orice moment al zilei. Până în prezent a dat dovadă de profesionalism prin implicare și seriozitate. Recomandăm cu încredere!
Alexandra Constantin
Alexandra Constantin2 ani în urmă
Împreună cu asociatul meu lucrăm cu doamna Nicoleta Barascu de peste 2 ani. Expertiza și implicarea dânsei ne-a fost de un real ajutor în clădirea afecerii noastre. Ofera servicii profesionale de calitate și preturi stabilite de comun acord.
Camelia Raducu
Camelia Raducu2 ani în urmă
Daca doriti sa lucrati cu o firma de contabilitate serioasa, cu o echipa profesionista care va raspunde intotdeauna la telefon si va ofera sfaturi in acord cu legislatia in vigoare, atunci cu siguranta apelati Nicoleta Barascu Accounting Company.
Catalin Burlacu
Catalin Burlacu2 ani în urmă
Am colaborat foarte bine cu biroul de contabilitate condus de d-na Nicoleta Barascu. D-na Barascu si colaboratoarele au fost foarte amabile si rabdatoare, m-au ajutat foarte mult cu sfaturile si competenta de care au dat dovada. Recomand cu caldura serviciile oferite de d-na Nicoleta Barascu.
Arimia Silviu
Arimia Silviu2 ani în urmă
Nu am oferit 5 stele pentru ca deabia am inceput colaborarea, pana acum totul este in regula. Sunt o firma de conta mica care a reusit sa se plieze pe nevoiele noastre. Sper sa evolum bine impreuna avand in vedere ca cifra noastra de afaceri creste.
Jilavu camelia
Jilavu camelia2 ani în urmă
Am o colaborare excelenta cu acest birou de contabilitate, oferă servicii de calitate, consultanta aproape în orice moment al zilei, dau dovada de profesionalism prin implicare și seriozitate. Recomand cu căldură și încredere!
Paul Varban
Paul Varban2 ani în urmă
Sunt foarte mulțumit de activitatea și serviciile de contabilitate a personalului din firmă.. Recomand cu încredere ... seriozitate și profesionalism..... Vă mulțumesc pentru colaborare...
Tia Maria
Tia Maria2 ani în urmă
Recomand cu încredere . O firma cu personal capabil de orice provocare care este mereu preocupata de evoluția clienților.Dacă sunteți in Căutare de cele mai bune servicii contabile,Nicoleta Barascu Accounting Company este cea mai buna alegere!
Locații recomandate