/Bucuresti/Firma de contabilitate

Total Contabilitate

Strada Litoralului 20, București 022535, România

Total Contabilitate
Firma de contabilitate
5
21 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F4CV+84 București, România
+40 752 441 260
total-contabilitate.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: 10–12
Scrie o recenzie
Preda Rolly
Preda Rolly5 ani în urmă
De când am început colaborarea, Total Contabilitate ne-a informat permanent cu privire la modificările legislației fiscale. Sunt cu adevarat profesioniști, flexibili, amabili și deschiși. Recomand cu căldura firma de contabilitate - Total Contabilitate, deoarece mi-a demonstrat ca este de încredere și mereu gata sa ofere sprijin în multe privințe.

Preda Roli Renata - Manager Locul de Acasa SRL
Mihai Achim
Mihai Achim5 ani în urmă
"Din punctul nostru de vedere, pe masura ce un business creste este necesar un partener de incredere care sa ofere atat servicii prompte de contabilitate cat si servicii conexe. Noi am gasit intotdeauna in aceasta echipa un sprijin in dezvoltarea firmei noastre motiv pentru care o recomandam cu incredere altor anteprenori la inceput de drum si nu numai." Mihai Achim - BricoPRO.ro
Olteanu Luiza
Olteanu Luiza5 ani în urmă
Servicii de contabilitate de buna calitate. Mereu bine informati si gata sa te ajute cu aboradari profi indiferent de situatie. Apelati
cu incredere! Recomand!
Alexandru Constantinescu
Alexandru Constantinescu5 ani în urmă
De mai multa vreme colaboram cu firma Total Contabilitate si suntem multumiti de serviciile de contabilitate pe care le presteaza pentru firma noastra,comunicarea a fost intotdeauna buna si eficienta.
Alexandru Constantinescu / vanillashoes.ro
Piese Auto/Import Dealer CARs & TRUCKs
Piese Auto/Import Dealer CARs & TRUCKs5 ani în urmă
Daca doriti un colaborator de incredere, punctual, serios, foarte documentat si pus la punct cu toate reglementarile in materie de contabilitate, apelati cu incedere la aceasta firma - o recomandam cu toata seriozitatea - Nu veti regreta !
Anca Arau
Anca Arau5 ani în urmă
La rândul meu mi-au fost recomandați de o prietenă de încredere, la rândul meu vi-i recomand și eu. Adică dau leapșa de încredere mai departe :) Maximul de stele de la mine pentru serviciile Total-Contabilitate.
Legendary Deals
Legendary Deals6 ani în urmă
Total Contabilitate ne-a sprijinit în înființarea firmei și tot procesul a fost extrem de ușor, fără amânări și în scurt timp am obținut documentele necesare pentru a începe activitatea. În prezent colaborăm pe serviciile de contabilitate pe care le oferă și suntem mulțumiți, îi recomandăm pentru profesionalism și comunicarea bună!
Sigo Romania
Sigo Romania6 ani în urmă
Total Contabilitate este firma ce se ocupa cu servicii de contabilitate pentru noi. Sunt profesionisti, prompti si deschisi, ii recomandam cu incredere!
Locații recomandate