/Bucuresti/Firma de contabilitate

Platinum Contab

Șoseaua Sălaj nr 129A, București 051892, România

Platinum Contab
Firma de contabilitate
4.7
10 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C34G+Q8 București, România
+40 757 604 466
platinumcontab.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Cristian Gabriel Fălcuțescu
Cristian Gabriel Fălcuțescu2 ani în urmă
Colaborez de ceva vreme cu Ioana de la PlatinumContab si sunt foarte multumit! Raspunsuri prompte, detaliate, si in acelasi timp foarte bine explicate pe intelesul cuiva (eu) fara prea multa experienta in domeniul acesta. M-a ajutat inclusiv cu consultanta/informatii legate de impozitarea criptomonedelor.

Recomand 100%!
Roxana Bayindir
Roxana Bayindir2 ani în urmă
Colaborez cu Platinum Contab de cativa ani si pot spune urmatoarele: imagine clara asupra situatiei contabile, consultanta fiscala, juridica, HR, indrumare excelenta, promptitudine, profesionalism, seriozitate, competenta, respect fata de client si flexibilitate in gasirea solutiilor optime pentru afacerea mea. Va multumesc pentru tot ajutorul!
Iulian Prefac
Iulian Prefac2 ani în urmă
Dupa ce alti contabili cu portofolii si experienta net superioare mi-au adus la cunoștință faptul ca aceasta firma a inregistrat cheltuielile catre Facebook ( companie inregistrata in EU) intr-un mod care nu are nicio baza legala, lucru care înseamnă ca firma mea ar trebui sa plateasca extra 19% TVA ( fapt ce putea fi evitat foarte usor daca nu le era lene sa imi obțină codul de TVA) am hotărât sa caut o firma serioasa si am găsit una ce practica tarife de 5 ori mai mici oferind servicii de "n" ori mai bune.

Culmea este ca atunci cand am cerut explicații pentru ce au facut cat timp am avut contract am fost blocat pe Facebook si email, lucru care denota o lipsa totala de profesionalism + multe alte trasaturi de caracter.

Aveti grijă mare cand va alegeti contabilul pentru ca o sa pierdeti mult pe termen lung dacă lucrați cu genul acesta de oameni care nu stiu ce inseamna reputație.
Andreea P.
Andreea P.2 ani în urmă
Am avut o colaborare placuta cu Ioana de la PlatinumContab. Mi-a oferit informatiile necesare pentru a lua cea mai buna decizie in legatura cu ce tip de firma este mai potrivita pentru nevoile mele. Mi-a raspuns la toate intrebarile si cu siguranta voi mai apela la serviciile lor si pe viitor.
Valentin Raileanu
Valentin Raileanu2 ani în urmă
Profesioniste, amabile, recomand cu cea mai mare încredere!
Cu adevărat experți în ale contabilității!
Am găsit întotdeauna răspunsuri și soluții.
Recomand!
Andrei Hurmuzache
Andrei Hurmuzache2 ani în urmă
Firma serioasa, contabili cu experienta, iar pentru ca nu am batai de cap dovedeste faptul ca sunt cu adevarat profesionisti.
Razvan Pepelea
Razvan Pepelea2 ani în urmă
Recomand cu incredere, foarte capabili si prompti.
Irina Iliescu
Irina Iliescu2 ani în urmă
Recomand.
Locații recomandate