/Bucuresti/Firma de contabilitate

Chronax Cabinet Contabilitate

Strada Dumitru Slugeru, București 023388, România

Chronax Cabinet Contabilitate
Firma de contabilitate
4.7
46 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F42V+RV București, România
+40 21 667 0563
chronax.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 9–15
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Gabriela Cristescu
Gabriela Cristescu8 ani în urmă
Am auzit despre echipa Chronax de la prietena mea care lucreaza la o societate multinationala si care i-a solicitat pentru un Audit.Este o echipa formata din profesionisti care isi perfectioneaza continuu cunostiintele profesionale. Seriozitatea personala si calitatea lucrarilor lor ii recomanda.
Ramona medeleanu
Ramona medeleanu8 ani în urmă
CHRONAX este o echipa de profesionisti, gata sa vina in ajutorul clientilor, pentru a rezolva o gama variata de cerinte si probleme.Poti apela cu incredere la ei, iar raportul pret/ calitatea serviciilor oferite, este foarte bun.
Tatiana Armas
Tatiana Armas8 ani în urmă
Am lucrat cu echipa Chronax la deschiderea unei firme si am avut surpriza sa constat ca este o echipa de profesionisti, pe care o recomand oricui are nevoie de colaboratori corecti si bine pregatiti, ca sa nu mai vorbesc de faptul ca economisesc si timp si bani.
Monica poopa
Monica poopa8 ani în urmă
Am vizidat Chronax si am ramas surprins sa vad cat de usor este sa deschizi o firma. Au un program facil in a te indruma si nu trebuie sa ai foarte multe cunostiinte contabile caci ei se ocupa de tot.
Corneliu Rociu
Corneliu Rociu8 ani în urmă
Daca doriti sa evitati pierderi de bani si de timp recomand sa lucrati cu specialistii de la Chronax,o adevarata echipa de profesionisti
Teodora Zavadescu
Teodora Zavadescu8 ani în urmă
Fie ca este vorba de infiintarea unei firme, de servicii de contabilitate sau solutii economice pentru performanta unei afaceri, este sigur ca firma <>va alege solutia cea mai buna pentru afacerea dumneavoastra. Contactati-o si nu veti regreta!
Nela Solomon
Nela Solomon8 ani în urmă
Am citit despre Chronax... si cred ca sunt o echipa de specialisti pe care te poti baza cu multa incredere.
FLORENTINA ANGHEL
FLORENTINA ANGHEL8 ani în urmă
Echipa Chronax este o echipa de specialisti proferionista care ofera servicii de consiliere juridica si financiara de inalta calitate.
Locații recomandate