/Bucuresti/Firma de contabilitate

Reinvent Consulting

Intrarea Sectorului 1, București, România

Reinvent Consulting
Firma de contabilitate
4.5
124 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4JR+G9 București, România
+40 733 050 450
reinventconsulting.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–16
Marți: 8–16
Mirecuri: 8–16
Joi: 8–16
Vineri: 8–14
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Tanase alexandru
Tanase alexandru4 ani în urmă
Am ajuns intamplator la punctul d lucru de la Piata Muncii, fiind in proximitatea Registrului Comertului si am fost ajutat cu o prelungire de sediu social. Pentru ca totul a mers mult mai repede decat ma asteptam, revin si cu un dosar de prelungire mandat administrator. Ii recomand pentru rapiditate si preturi bune!
Sergiu Poenaru
Sergiu Poenaru4 ani în urmă
Am avut placerea sa lucrez cu Alexandra Alexa si recomand ferm. Am infiintat firma cu un avocat, iar mai apoi, decoperind cate multe alte documente mai sunt necesare, am apelat la Reinvent. Nu stiam la ce sa ma astept, dar am avut parte de o comunicare foarte buna, si lucrurile efectiv s-au rezolvat fara nici o bataie de cap. Daca sunteti un small business, nu aveti HR/Legal in-house, recomand.
Adrian Periverzov
Adrian Periverzov4 ani în urmă
M-am hotarat sa imi deschid o firma pe cont propriu. Am alergat in stanga si in dreapta, dar nu prea am inteles mare lucru si nu m-am descurcat asa cum voiam. Mai mult pierdeam timpul decat sa fac ceva corect si rapid. Astfel, m-am hotarat sa apelez la Reinvent Consulting.
Initial, am intrebat de oferte pe mail, dupa care m-am hotarat sa merg la ei. Am fost la punctul de lucru de pe langa ORC (in spate, unde este parcarea cu plata).
Vreau sa ii multumesc in special doameni Alexandra. Mi-a raspuns cu calmitate si explicit la zecile de intrebari (unele extrem de simple, dar voiam sa ma asigur ca inteleg totul cum trebuie). Mi s-a explicat pas cu pas ce trebuie sa fac, unde sa merg.
Am ajuns la punctul lor de lucru de la ORC, toate actele au fost completate pe loc si rapid. Luni s-au completat actele, vineri aveam firma.
Profesionalism, incredere, rapiditate!
Am luat si sediu pe 2 ani!
Cele mai bune preturi!
Va multumesc!
Andra Cozma
Andra Cozma4 ani în urmă
Am avut deosebita plăcere să constat că și la noi pe meleaguri, se poate lucra profesionist.
D-na Alexandra Alexa este un om excepțional care ne-a sprijinit în hățișul legislativ pentru a fi în regulă cu firma.
Anul trecut în august, am reactualizat sediul social al firmei mele și am adăugat un CAEN nou cu ajutorul d-nei Alexandra.
O recomandăm cu căldură pe d-na Alexandra Alexa pentru comunicativitatea și răbdarea dânsei. Antreprenorii derutați de prea multe legi și constrânși de prea multe reguli, vor găsi un sprijin bun apelând la serviciile dumneai.
Andreiu Dan
Andreiu Dan4 ani în urmă
Am apelat pentru radiere firma si schimbare sediu social. Am fost foarte multumiti si, in continuare, vom pastra legatura cu Alexandra de la Piata Muncii, pentru orice problema legata de Registrul Comertului. Recomandam cu caldura!
Vladi P
Vladi P5 ani în urmă
Te trezesti ca trebuie sa platesti pentru ca sa-ti citeasca oferta lor de preturi, fara sa iti spuna inainte. Cand ii sfatuiesti ca alta data sa fie mai transparenti, se fac ca ploua. O firma in care nu poti sa ai incredere, cu atat mai mult la inceput de business si cu actele tale. Review-urile de 5 sunt date de angajati si apropiati. Review-urile de 1 sunt date de oameni care toti spun acelasi lucru. Atat de multi oameni nu se pot insela!
Lucian Lazar
Lucian Lazar2 ani în urmă
Veti plati amarnic cu timp si bani in the long run.
Ce am gasit amuzant: caut sa plec de la ei zilele astea si mi s-a parut amuzant ca am fost refuzat de o alta companie de contabilitate cand le-am zis ca vin de la Reinvent, dar am gasit in cele din urma.
In principal, firmele care va cer 1000 lei pentru bilantul anual sunt o frauda. Majoritatea firmelor ori nu va cer nimic, ori cer pe acest serviciu pretul cat pe 1 luna de contabilitate (200-300 lei max)
Jax jax
Jax jax2 ani în urmă
Alexandru Balasca este un bun profesionist, intelege nevoile si rezolva rapid cerintele. M-a scutit de multa bataie de cap la Registrul Comertului, il recomand!
Locații recomandate