/Bihor/Firma de contabilitate

Gaminvest

Strada Cuza Vodă 28, Oradea 410097, România

Gaminvest
Firma de contabilitate
4.7
84 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
3W3H+22 Oradea, România
+40 743 982 745
gaminvest.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
TED Vortex
TED Vortex2 ani în urmă
nou in oras, lucrand cu nicu, a fost rabdator si atent la nevoile mele, m-a ajutat sa gasesc exact ce imi doream!
Zolizoli Zoltan
Zolizoli Zoltan4 ani în urmă
DEZAMAGITOR...NU RECOMAND PT NIMENI SA LUCREZE CU ACEASTA AGENTIE, UN EXISTA NICI CEL MAI MIC RESPECT FATA DE CLIENTI
Pop Livia
Pop Livia4 ani în urmă
O agentie cu angajati tineri si profesionisti. Am avut placerea de a colabora cu GAMINVEST, care a dat dovada nu doar de profesionalism si seriozitate, dar si de un entuziasm nemaintalnit.
Multumesc intregii echipe pe seriozitate, lucru pentru care ii recomand cu incredere.
Be creative with Naomi
Be creative with Naomi5 ani în urmă
Am dat spre inchiriere apartamentul meu prin aceasta firma si am fost inselat si dezamagit de reprezentanti acestei firme, prin agentul ei Larisa. Nu recomand la nimeni serviciile acestei firme neserioasa care iau comision pentru un an de zile si apoi isi instruiesc chiriasi sa rupa contractul si sa iasa din locuinta dupa 3 luni de zile. In momentul cand am cerut sa corecteze aceste aspecte s-au splat pe mana si nu au dorit sa se implice de loc. Doamna care s-a ocupat de apartamentul nostru este Larisa de la Gami invest.
Sorina Checiu
Sorina Checiu2 ani în urmă
Am avut o experiență neplăcută cu aceasta firma. Am dorit să închei un contract pentru închirierea unui apartament cu 3 camere (300 euro negociabil) Agentul imobiliar Ioana a susținut că imobilul poate fi vândut la un preț bun, iar daca că nu găsește client in 2 săptămâni sigur va găsi client pentru închiriere. Am încheiat un contract cu exclusivitate!!!! Pentru a fi facila prezentarea apartamentului am predat o cheie agentului. Surpriza. După cca. 3 săptămâni mi-a trimis un alt agent că apartamentul va fi prezentat unor clienți. Nu mi-a comunicat pentru ce. După care pauză. Nu m-a mai sunat nimeni. Nici macar să mă anunțe daca clienții nu sunt interesați. Am sunat eu. Doamna Ioana foarte sictirită mi-a spus că apartamentul nu prezintă interes. Am scăzut prețul. Pauza 1 luna. Am sunat-o pe aceasta Ioana care mi-a spus că am mobilierul e "vechiut" și că nu prezintă interes. I-am cerut cheia. N-am avut bunul simț sa vina sa mi-o predea. In schimb m-am întâlnit cică cu șeful ei. Același discurs. Surpriza, pe site lor apar apartamente cu mobila "vechiuta" inchiriate la un preț mai mate. Va recomand sa aveți grijă oameni buni când încheiați contract cu aceasta firma.
Alina Ierugan
Alina Ierugan2 ani în urmă
Cel mai mult am fost impresionata de valorile acestei firme.
Profesionalismul și calitatea, plus sentimentul de siguranța pe care l-am primit .
Totul pornește de la caracter. Ca sa cumperi ceva trebuie sa ai încredere in cine vinde.
Eu am avut încredere !
Mulțumesc pt ca mi-ați întărit credința ca mai exista și oameni plini de valoare.
Tot respectul . 👏👏👏
Ioana Popus
Ioana Popus2 ani în urmă
Gaminvent - profesionalisti, mereu atenti la nevoile clientilor, follow up permanent, update la tot ce se muleaza pe cerințele clientilor. Cel puțin aceasta a fost experiența mea! Va multumesc! Continuati sa faceti ce faceti acum, o face la un nivel inalt!👍🤝👏
Ioana Hering
Ioana Hering2 ani în urmă
Agentia Gaminvest ofera servicii complete de la infiintari firme, contabilitate si imobiliare. Un set complet pentru afacerea ta.
Tuturor clientilor care au nevoie de un imobil, fie el un apartament sau o casa , birou sau hala , agentia noastra va sta la dispozitie cu servicii de calitate si profesionalism.
Agentia Imobiliara Gaminvest este pentru mine o a 2 casa, te asteptam sa o gasim si pe a ta!😊
Locații recomandate