/Vrancea/Firma de constructii

CUP Salubritate SA Focșani

Strada Horia, Cloșca și Crișan, Focșani 620105, România

CUP Salubritate SA Focșani
Firma de constructii
3.6
82 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
M5RG+MW Focșani, România
+40 237 621 338
salubfocsani.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–15
Marți: 7–15
Mirecuri: 7–15
Joi: 7–15
Vineri: 7–15
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Iulian Nastase
Iulian Nastase2 ani în urmă
În locația respectiva se plătesc facturi.
Marcu Daniela Gina
Marcu Daniela Gina2 ani în urmă
Îmi trebuia o adeverinta ptr primărie doamna foarte amabila ma servit prompt 5 min
Alina Munteanu
Alina Munteanu3 ani în urmă
Citesc tot soiul de întrebări referitoare la costul pentru ridicarea mobilierului de acasă și nu înțeleg, nu îmi vine a crede ? Reciclarea se plătește la Focșani? În sectorul 3, un singur exemplu, acest serviciu se face gratuit.

Al doilea subpunct, cereți 14 lei/cap de locuitor pentru gunoiul menajer? Sunt 80.000 focșăneni. Înseamnă 1.120.000 lei lunar (a se citi 11.200.000.000 ROL/, unșpe miliarde lunar), pe puțin, vă intra în buzunare........ Și ce faceți de banii ăștia ai noștri, gunoaie în continuare sunt pe străzi, tomberoanele arată jalnic în weekend, mai pun că reciclarea unui pat e 150-300 RON??? Sunt km de trotuare fără un coș de gunoi. Cum cheltuiți banii ăștia, vă mai ajung, sau mai puteți pune câte 1-2 lei la factură?!

Clar, duceți lipsă de concurență!!!!
Marindelon
Marindelon4 ani în urmă
Bună ziua. Sunt abonatul Popovici Luminița de la adresa Str Luncii Nr 26 din Cîmpineanca. Aș menționa că de câteva luni de prin mai-iunie lucrătorii care ar trebui să ridice gunoiul menajer conf. Contract, cam obișnuiesc să treacă mai departe fără să execute lucrarea Azi10.12.2019 au procedat la fel. Nu au ridicat gunoiul ½sac de rafie. Eu eram la poartă și așteptam că poate îl vor lua la întoarcere. De la vecini erau goale pubelele lor. Specific-nici nu au oprit să se uite. Ați schimbat lucrătorii, șoferul, ceva?! Va rog verificați. Plasticelele le ridică lunea.
Doru daniel stoica
Doru daniel stoica2 ani în urmă
Nu se ridică gunoiul menajer de pe toate străzile in Câmpineanca! Am sunat la fiecare 2 săptămâni de la începutul anului pentru gunoiul selectiv. S-a rezolvat, cel puțin temporar, iar acum nu mai ridică gunoiul menajer.....
Nicusor Trandafir
Nicusor Trandafir2 ani în urmă
Trimiteți an teren oameni care nu-și fac treaba și când sunăm pt reclamații nu răspundeți ,au avut dreptate cei care adunau gunoiul pot să sun cât verei îi doare undeva 04 01 2021 str. hotarului campeneanca,să semnat noile contracte ???
Gheorghe Rădulescu
Gheorghe Rădulescu2 ani în urmă
Mașina de maturat strada execută lucrări pe strada Slt.Tigoianu.
Ar putea să facă același lucru și pe strada vecină I.L.Caragiale?
Mulțumim.
Omer Aensob
Omer Aensob2 ani în urmă
ATRAGEM ATENȚIA CONDUCERII CUP SALUBRITATE CĂ TOATE PERSOANELE CE LOCUIESC IN SATELE DIN JURUL FOCSANIULUI ADUC GUNOIUL DIN GOSPODĂRIE IN PUBELELE DIN CARTIERELE MĂRGINAȘE ORASULUI.PE BD.BRĂILEI ZONA KAUFLAND ZI DE ZI ZECI DE MASINI OPRESC SI ARUNCĂ SACII ,UMPLÂND PUBELELE !!!! GĂSITI O SOLUȚIE ALTFEL O SĂ PLĂTIM SI NOI MAI RAR SAU DELOC,CU RISCUL ACUMULĂRII DE DATORII ! DORIM URGENT MĂSURI IN ACEST SENS!
Locații recomandate