/Valcea/Firma de constructii

ACITIM

Strada General Magheru nr.2A, Râmnicu Vâlcea 240564, România

ACITIM
Firma de constructii
4.9
159 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
4927+CF Râmnicu Vâlcea, România
+40 753 227 777
termopanevalcea.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Bogdan Iliescu
Bogdan Iliescu2 ani în urmă
O experienta foarte buna cu o echipa de profesionisti, in special Alexandra si Robert, ce au contribuit cu idei si feedback, de la alegerea materialelor si pana la montaj, 2 oameni extraordinari cu care am avut o comunicare excelenta atat in teren cat si din birou in realizarea si montajul tamplariei la cele 2 case. Multumesc si recomand cu incredere!
Doinita Mitoi
Doinita Mitoi2 ani în urmă
Am colaborat cu firma ACITIM si am fost foarte mulțumiți din toate punctele de vedere.
Au produse de calitate ,punctuali si foarte serioși.
Alexandra Grasu , o persoană extrem de serioasă si cu multă răbdare (tinand cont ca am încheiat contractul pe mail).Un bun profesionist ,pasionat de munca pe care o face.
Foarte serioși si colegii Alexandrei ,de la montaj.
Bogdan Iliescu
Bogdan Iliescu2 ani în urmă
Experienta foarte placuta, o echipa de profesionisti de la consultanta si idei de modele pana la montaj si idei tehnice. Comunicare excelenta cu Alexandra si Robert, 2 oameni ce au contribuit foarte mult cu idei si ajutor din birou sau in teren pentru cele 2 case la care am facut tamplaria. Multumesc si recomand cu incredere!
Theodora Maica
Theodora Maica2 ani în urmă
Felicitări firmei ACITIM pentru realizarea proiectului nostru in cele mai bune conditii: valoare, profesionalism, PROMPTITUDINE! O echipă de profesionisti si de mare calitate profesională! Multumim dnei director de vânzări Alexandra Glasu, care a avut răbdarea și acuratetea informatiilor referitoare la produsele noastre solicitate. Acum avem împlinirea unui proiect deosebit de elegant si functional! Recomand cu căldură!
Cla petrică
Cla petrică2 ani în urmă
Reprezentantul firmei dvs. cu care am colaborat, dl.Gabi, a dat dovada de profesionalism și deschidere către client , fiind receptiv la toate solicitările mele! Nu a contat ca a fost contactat în week-end, dansul s-a prezentat pentru a reface anumite masuratori ca urmare a schimbărilor survenite pe parcurs la proiectul inițial. Menționez ca și domnii care ai montat geamurile, au arata ca se pricepe la ceea ce fac.
Cioaca Ani Ileana
Cioaca Ani Ileana2 ani în urmă
Recomand echipa ACITIM!! Alexandra Glasu m-a ajutat enorm cu toate informațiile necesare pentru a lua cea mai buna decizie in privința produselor comandate. Produsele au venit mai repede decât ma așteptam și au fost conform așteptărilor iar montajul a fost impecabil.
Multumesc întregii echipe!!
Olivian Litoiu
Olivian Litoiu2 ani în urmă
In urma unei foarte bune experiențe cu firma ACITIM SRL - Vâlcea, doresc să recomand viitorilor clienți, deoarece este o firma ce reprezintă mult profesionalism și experiență in comercializarea și montarea tâmplăriilor in PVC, Aluminiu si Lemn stratificat, de asemeni un excelent manegement ce se datorează doamnei Alexandra Glasu și colegilor ei.
Succes !
Ela Bondoc
Ela Bondoc2 ani în urmă
am trait o experienta minunata datorita acestei echipe de exceptie! as putea spune clar ca visele mi-au devenit realitate!pentru mine ACITIM incepe cu ALEXANDRA,continua cu CONFORTUL casei,INOVATIE,TEAM,IMPLICARE si MULTA seriozitate!rezultatul..lumina naturala in toata casa,ferestre eficiente din punct de vedere energetic si tamplarie de o calitate fara egal!
Locații recomandate