/Tulcea/Firma de constructii

ALPHA BANK

Belvedere, Tulcea, Str. Frumoasa nr. 1, Bl. Belvedere, parter, Strada Frumoasa, Tulcea, România

ALPHA BANK
Firma de constructii
2.8
12 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5RG3+R6 Tulcea, România
+40 21 455 8282
alphabank.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–13
Marți: 9–13
Mirecuri: 9–13
Joi: 9–13
Vineri: 9–13
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Plici Plici
Plici Plici2 ani în urmă
Mi-am facut cont la ei in data de 05.08.2021. Pana azi 16.08.2021, ora 14.05, inca nu am primit cardul aferent contului si in consecinta nu pot beneficia de banii din cont !! Cam mult timp pentru un amarat de card, rusine !! Deja incep sa regret ca am venit la ei !!
Sevinci Egdell
Sevinci Egdell4 ani în urmă
Eu locuiesc in Marea Britanie si de curand am ales sa ii trimit bani mamei mele prin transfer prin aceasta filiala a bancii Alpa Bank, filiala Tulcea. Sunt foarte multumita de serviciile pe care ni le oferiti. De cate ori sun, mi se raspunde si mi se da informatia de care am nevoie, la fel si mamei mele, Memet Muzaien. Sunteti o echipa extraordinara, doamnele de la ghiseu, dar si managera filialei .Pregatire profesionala de nota 10 din 10. Lucruri bune se intampla datorita dumneavoastra si pentru asta, va multumim! Mama mea a stat maximum 5 minute la coada de fiecare data cand a avut nevoie si a primit un raspuns profesional. Am citit comentariile pe care le-au scris unii. Este trist ca unii cred ca traim in vremurile de demult ,apoi cer de la banca ajutor. Mergeti la munca, fiti eligibili pentru imprumut; si abia apoi sa comentati.
Roxana Elena
Roxana Elena4 ani în urmă
De fiecare data cand am nevoie sa merg la Alpha Bank sucursala Tulcea ma incurajez singura si ma asigur in asa fel ca in acea zi sa nu mai am nimic de facut. Stai la coada mai bine de o ora, iar la "ghiseu" cel putin 45 de minute. Nu stiu cum se face ca mereu am cate o angajata noua, nu am nimic impotriva
..dar pare ca nimeni nu este dispus sa o ajute si stam amandoua si ne uitam pe pereti pana se elibereaza o alta angajata sa ajute. Mai sunt si alte 2 birouri cu cate o angajata, libere fara vreun client, dar nu se ofera sa ajute angajata cea noua. Nu va duceti la Alpha Bank Tulcea!!!
Marcela Iorga
Marcela Iorga4 ani în urmă
Stai cam 2 ore pentru o tranzactie,nu cred ca este normal
Marius Cornel
Marius Cornel5 ani în urmă
Foarte flegmatici și foarte indiferenți,scârbe într-un cuvânt.
Iulia rotaru
Iulia rotaru5 ani în urmă
Foarte indiferenti.Sunt dezamagita de personal.
FLORIN gheorghe
FLORIN gheorghe2 ani în urmă
Am intalnit numai fete dragute cu zambetul pe buze, care au facut tot posibilul sa ma ajute.
Pe acesta cale le felicit pentru profesionalismul aratat.
Succes in continuare!!
Valentina Taras
Valentina Taras2 ani în urmă
În repetate rânduri am apelat la serviciile acestei sucursale, iar doamnele de la bancă au dat dovadă de profesionalism și operativitate!
Locații recomandate