/Timis/Firma de constructii

RUFAY

Calea Bogdăneștilor nr.19, Timișoara 300013, România

RUFAY
Firma de constructii
4
26 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q647+M6 Timișoara, România
+40 729 009 799
rufay.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–16
Marți: 8–16
Mirecuri: 8–16
Joi: 8–16
Vineri: 8–14
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Riscuta Alex
Riscuta Alex2 ani în urmă
Angajata increzuta si cu dispret fata de clienti. Mai mult in 3 saptamani de la solicitarea unei oferte, nu am primit nici un raspuns. Pacat de firma, cu asa angajati se vor duce in cap.
Diana Vraciu
Diana Vraciu3 ani în urmă
Recomand Rufay, firma este serioasă, produsele sunt de calitate, fine, elegante ce îmbracă frumos orice 🏠 !
Achizițiile făcute prin această firmă - rolete și rulouri, a dat o nota de culoare și frumos casei mele.
Bogdan Stanciuc
Bogdan Stanciuc4 ani în urmă
Din pacate nu pot oferi ZERO STELE pt a putea descrie lipsa de profesionalism a oamenilor astora. Dupa 2 săptămâni de rugăminți (încurajate de ei pentru ca nu sunt in stare sa refuze) au răspuns nonșalant ca ei nu au timp de ceva atat de greu. Groaznica experienta. Nu recomand nici daca ar fi singurii care ar face asta.
Eduard Gruen
Eduard Gruen4 ani în urmă
Seriozitate și competență. Peste 40 de geamuri și uși de balcon montate intr-o casa trifamilială in Germania.

Mulțumesc
R
R4 ani în urmă
Nu am posibilitatea sa ofer zero stele. Pe scurt experienta mea: glafuri exterioare metalice comandate la firma Rufay, cu tot cu montaj inclus + specificatia in prealabil ca acestea se vor monta in canalul destinat special acestora, din fereastra termopan. De montaj firma s-a ocupat in felul urmator: s-au dat gauri in ferestre noi, impecabile si in glafurile nou comandate si s-au prins cu surburi, desi am specificat ca nu doresc acest tip de montaj, deoarece ferestrele au canal special destinat montajului de glaf. Trecand peste aspectul neconform, urat si al glafurilor si ferestrelor gaurite, cel mai deranjant este ca absolut, dar absolut toate ferestrele au fost zgariate intr-un mod animalic, pur si simplu bataie de joc de munca omului, fara nicio responsabilitate, dorinta de a face lucrul si atat...lucrul sa il faca praf, altfel nu imi explic. Cand am cerut explicatii, am fost intampinat cu un tupeu fantastic al lucratorilor ca ferestrele sunt de altcineva zgariate si ca montajul asa se executa, ca ei nu stiu decat asa si clientul nu stie ce sa ceara. Cu o singura precizare: ce ar fi fost sa le monteze asa cum a dorit, specificat si platit clientul ? Domnilor, aceasta firma este de neprofesionisti, nu recomand, feriti-va de aceasta firma, oricine poate lucra mai bine ca ei ! Firme de termopane sunt multe, de asemenea sunt convins ca se poate gasi ceva mai bun !
Sir Antory Popkins
Sir Antory Popkins5 ani în urmă
I-am rugat de cateva zile, am sunat de 3 ori pentru a-i ruga sa vina sa masoare, fiind tentat de recenziile pozitive(cred ca sunt facute de angajati) dar de fiecare data ma mint ca o sa ma sune intr-o ora.Se pare ca sunt cei mai neseriosi dintre toti.Intr-un final am reusit sa rezolv problema cu firma din Iulius Mall.Jenant de neseriosi!
Marius Giurgi
Marius Giurgi2 ani în urmă
Firma tipic romaneasca, neprofesionisti care n-au chef de lucru. Probabil se stiu/cred fara concurenta si isi permit sa fie indiferenti cu clientii, sa faca ce vor ei.

Concret, aveam nevoie de niste rolete interioare, vad pe site o multitudine de modele si ma duc la ei sa aflu detalii despre ele. Tipa de acolo foarte plictisita, imi explica despre un model de baza si gata. Intr-un final ii chem la masuratori si cer sa aduca si mostrele de culori, ca sa mi se potriveasca cu draperiile.

Eu fiind un client simplu, fara cunostinte tehnice in domeniu, cer mai multe cataloage/feluri de rolete, ca sa pot sa-mi aleg. Ia omu dimensiunile, imi arata doua cataloage, apoi primesc o oferta pentru unele total basic, necasetate, aratau de duzina cand le-am cautat pe net. Si zic pai nu asta cred ca vreau, vreau de altele, ceva casetate, adica eu totusi sa le bag mai multi bani in buzunar...ei raspunzand ca "aaa, pai dvs ati selectat culoarea si numai pe modelul asta se poate." Pai nene, VOI nu mi-ati prezentat toata oferta voastra, toate cataloagele, toate culorile, nu mi-ati explicat ce face un model, ce face altul, cum arata, bla bla...trec si peste asta si ii cer doamnei totusi niste poze cu materiale pe alta culoare si acolo a murit discutia. Nici un raspuns, nimic, total neprofesionist si arogant.

In cazul in care cititi acest review...va doresc faliment placut, mai ales acum in criza ce va veni.
Alexandru Dancea
Alexandru Dancea2 ani în urmă
Profesionalism, livrare prompta si sunt multumit de calitatea jaluzelelor pe care le-am comandat.
Locații recomandate