/Suceava/Firma de constructii

Liner Ecomet - tigla metalica acoperisuri

Strada Traian Vuia, Suceava 727525, România

Liner Ecomet - tigla metalica acoperisuri
Firma de constructii
4.5
15 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
M753+V6 Suceava, România
+40 747 095 782
linerecomet.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Andrei Ionesi
Andrei Ionesi2 ani în urmă
Firma serioasă de aceea pot sa zic ca i-am ales și că au avut cel mai bun preț raportat la calitate , pot sa zic ca in aproximativ o săptămâna am avut tabla Bilk livrata și montata însoțit de toate documentele, factura garanție direct de la Bilka. Am ținut legătura prin Whatsapp, plata am făcut-o prin banca , avans și lichidare. Totul a decurs cum am stabilit. Echipa lor de montaj au făcut si ei o treaba de nota 10. Mulțumesc pentru colaborare !
Beatrice Gabriela
Beatrice Gabriela2 ani în urmă
Recomand cu încredere! Totul vine cu garanție și ștanțat bilka, iar raportul calitate-preț este foarte bun! Mulțumesc Liner Ecomet pentru această experiență minunată, acoperișul meu arată superb, se vede calitatea!
Men Ms
Men Ms2 ani în urmă
Tigla metalica Bilka! Nota 10! O firma serioasa, oameni pe cinste, preturi pentru toată lumea! ☺️
Abel Ciobanu
Abel Ciobanu4 ani în urmă
RECOMAND !!!!
Nu am nimic de castigat de pe asta , dar ca si mulțumire pentru aceasta firma , va voi recomanda la toata lumea. O firma foarte serioasă, cu prețuri foarte accesibile si cu o tabla de foarte mare calitate 100 % bilka , absolut toate accesoriile si tabla mi au adus-o cu stanța de la bilka, si
O echipa de montaj foarte buna. RECOMAND !!!!!!!!!!
Mihnea Andrei
Mihnea Andrei4 ani în urmă
Cel mai bun pachet la acoperisul din tigla metalica. Au un plus mare fata de firmele mari care au agenti de vanzari care nu au timp sa discute cu clientii. Am primit oferta intr-un timp scurt a doua zi si am programat impreuna cu meseriasii data cand va fi montat. Eu am gasit la ei pret mai bun decat la altii.
Ciobanu Stefan
Ciobanu Stefan4 ani în urmă
Recomand!!
Anda Rohaz
Anda Rohaz2 ani în urmă
Nu recomand ! Acesti revanzatori cu preturi exagerate ! Plus ca nu se tin de promisiune nu ajunge materialul la timp .. Greu de lucrat cu revanzatori.
Popescu laurentiu
Popescu laurentiu2 ani în urmă
Am fost la fața locului și trebuia să fim contactați de cineva să vină să constate ce trebuie lucrat și să facă o evaluare ! Nu a sunat nimeni ! Am contactat alte firme mult mai serioase !
Locații recomandate