/Sibiu/Firma de constructii

Universal Construct Market

Str. Autogării 3, Sibiu 550135, România

Universal Construct Market
Firma de constructii
4.1
282 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q4VJ+W8 Sibiu, România
+40 269 228 891
ucmsib.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: 8–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Andrei Razvan
Andrei Razvan2 ani în urmă
Timp mare de asteptare, nu gasesti gestionarul prin curte, cand il gasesti nu are timp... Am fost de cateva ori, nici o imbunatatire, nu mai revin pentru ca am de unde alege
Ghita Marian
Ghita Marian2 ani în urmă
Căutați pe șefa. D-na Trihenea. Nu veți regreta.
Emil Harsu
Emil Harsu2 ani în urmă
Marfa de calitate , personal...
Viorel Dinu
Viorel Dinu2 ani în urmă
Firma specializată în comercializarea materialelor de constructii, finisaje si accesoriile aferente amenajărilor interioare aprovizionată bine, cu materiale de calitate, ofertă diversificată și prețuri decente ! Partea negativă a complexului comercial constă în faptul că, tu ca un client novice, nu poți obține informații exacte de la magazinul din incinta !?! Dacă cunosti locația, te duci direct la magazia ce gestionează materialele pe care vrei să le achiziționezi, îți fac bonul de comandă, te duci si plătești și, abia apoi te întorci la magazia respectivă, te duci și îți ridici produsele dorite ! Dacă ar avea o gestiune electronică eficienta si lucrători buni la magazin, ar economisi timp si eforturi pentru deplasare, mai ales pentru persoanele vârstnice sau cu probleme medicale locomotorii ! În principiu e OK. dacă, stii mersul locației !
Ioana Ardean
Ioana Ardean2 ani în urmă
De recomandat !!! Persoana de contact a noastră, doamna Adina, 🔝 jos pălăria, inclusiv când era in concediu ne-a dat informațiile de care am avut nevoie!!! Va mulțumim
Stefan Sabau
Stefan Sabau2 ani în urmă
Foarte neprietenos , Răspunde la telefon cu un ,,da’’ plin de lehamite , scârbă maxima,o aroganta maximă , nu ai nu poți dezvolta o discuție ,, o comandă’’. Am dat o stea, pentru că 1/2 nu se poate .
Romsib prest
Romsib prest2 ani în urmă
Un exemplu bun,pentru cei care nu au rezistat !
Dragos dragoiu
Dragos dragoiu2 ani în urmă
Cea mai proasta experiență cu un magazin/depozit de materiale construcții. Am vrut să mă interesez de niste tabla de acoperiș, după ce am fost plimbat din ușă în ușă pe la vreo 4 așa zise dughene, am ajuns in sfârșit la "gestiunea2", aici am constat că dl. gestionar Liviu era plecat , plecat prin depozit,am asteptat o jumătate de oră dar nici gând ca omul sa revina. Înaintea mea mai era 1 sau 2 persoane, deci era de o perioada lipsa, după jumătate de oră mi-am pierdut răbdarea și am plecat. Nu înțeleg cum vor uni să facă vînzare cu o singura persoana care dacă lipsește trebuie sa inchizi cosmelia.
Domnilor nu mai sunteți singuri în Sibiu, daca pina acum 2/3 ani erați una din putinele opțiuni acuma sunt o multitudine.
Trezitiva daca nu vreți să ajungeți ca Ambientul.
Și o stea este prea mult și asta doar pe considerentul că sunteți românii .
Locații recomandate