/Satu mare/Firma de constructii

Q-Home

Strada Aurel Vlaicu, Satu Mare 440122, România

Q-Home
Firma de constructii
4.1
19 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
RRFV+HX Satu Mare, România
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Titi Raban
Titi Raban2 ani în urmă
Am cumparat plăci din polistiren acoperit cu rășină acrilică (cu Textură Piatră Nevopsită 656), considerând că pozele de pe site sunt relevante.
După primirea plăcilor, pot să spun că acestea sunt jenante, din următoarele motive:
-rasina acrilica este in strat foarte gros si rotunjeste toate muchiile; nici pe departe nu creeaza imaginea prezentată pe site;
-stratul de rășină acrilică nu acoperă complet textura tip piatră, în unele locuri putându-se vedea polistirenul;
-rășina acrilică este prelinsă pe suprafețele laterale ale plăcilor, formand țurțuri care trebuie îndepărtați, pentru a se putea asigura contactul cu plăcile adiacente;
-o parte din colțurile vizibile ale plăcilor sunt înfundate, cu stratul de rășină ciobit.
Într-un cuvânt: calitate necorespunzătoare, la un preț (lei pe mp) egal cu cel al pietrei reconstituite (din gips), care are aspectul mult mai realist.
Singurul avantaj: este mai ușor de montat.
Nu recomand achiziționarea produsului.
Constantin Trifan
Constantin Trifan2 ani în urmă
O firma absolut penibila ,am comanadat un lucru si am primit altceva recuperand produsul cerut dupa o saptamana,2. calitate sub orice critica,nicio legatura cu reclama. Documentatia tehnica....o foaie in tr-o limba necunoscuta si nicio lamurire completa de ansamblare a pieselor.3. Nefinisate de bavurile reiesite la turnarea pieselor din plastic.4 Trasaje gresite pe elementele de imbinare sau deloc !!! Scrie produs din lemn si totul este carton plastic si rumegus !!! Nu recomand sub nicio forma acest producator ! Aruncati banii la gunoi !
Mihaela Pop
Mihaela Pop2 ani în urmă
Am cumpărat panouri decorative de la Q HOME și sunt foarte mulțumită de ele. Calitate foarte bună,ușor de montat si sunt exact ca și in pozele de prezentare ….Culoarea poate sa difere foarte puțin și asta din cauza aparatului foto si luminozități cum este făcută poza ,nu din cauza producătorului sau firmei care le comercializează (asta cred ca toată lumea știe sau ar trebui sa știe 😉)
Din cauza firmei de curier unele placi au venit puțin ciobite pe la colțuri , dar am rezolvat automat sunând la firmă, personal amabil deschis sa rezolve problema cât de repede. Deci RECOMAND acesta firma, cât și produsele lor. 👍🏻
Florin Craciun
Florin Craciun2 ani în urmă
Am cumpărat placi polistiren cu rasina cu textura caramida 653-218 ,produsele arata ca în poze,personal foarte amabil,problema a fost la livrare prin fan curier produsele au fost deteriorate în timpul transportului .Am fost acolo sa rezolvat.Firma ok recomand.
Craciun Monica Renate
Craciun Monica Renate2 ani în urmă
Buna ziua,personal am cumparat placi de polistiren cu rasina noi fiind dinTimisoara ,pentru ca Fan curier ne-a adus marfa deteriorata,din cauza transportului nici decum din cauza firmei,la Satu Mare am gasit personal foarte amabil,in frunte cu paronul,au marfa foarte calitativa pacat ca coletele sunt destruse pe drum.oare Fan curier raspunde de pierderea aduse firmei?Dupa placare am sa revin cu poze pt a vedea calitatea marfii,preturi cu,bun sim t totul a fost ok.
Maria Dorina David
Maria Dorina David2 ani în urmă
Am cumpărat lustre și lapi și sunt foarte mulțumită, produsele fiind de calitate. Personalul e extrem de amabil, recomand cu încredere!
Bucilescu Papuc
Bucilescu Papuc2 ani în urmă
Eu am cumpărat deoarece am fost curioasa cum sunt în realitate. Sunt ca în poze ușor de montat , foarte frumoase ,recomand cu încredere.
A ieșit voarte bine Ioana
A ieșit voarte bine Ioana2 ani în urmă
Am cumparat o comoda tv si sunt foarte multumita cum arata. Recomand cu incredere
Locații recomandate