/Satu mare/Firma de constructii

Apaserv Satu Mare S.A.

Strada Gara Ferăstrău 9A, Satu Mare 447230, România

Apaserv Satu Mare S.A.
Firma de constructii
2
31 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QVF9+6F Satu Mare, România
+40 261 759 080
apaservsm.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–14
Marți: 7–14
Mirecuri: 7–14
Joi: 7–14
Vineri: 7–14
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Luca M
Luca M2 ani în urmă
Hoți cu permis de furat
Huluga Gabriel Marius
Huluga Gabriel Marius2 ani în urmă
Site-ul apaservsm.ro nu accepta plata cu cardul Master Card BT Direct. Este o problema cu sistemul dvs.
Marc ioan
Marc ioan4 ani în urmă
domnilor mai aveti voi calitate de omeni ?.la agris ciuperceni ati ati preluat apa .si ne dati apa. culorea neagra .(cola )infiecare zii si 50 m.kubi 380lei (7.64 m.kub )pentru apa care nu se pote spla haine cu ia. sa dai la animale. aprope un an tot apa negra se foloseste otraviti omeni.nesimtire curata ipreuna cu primaria agris am video o sa le pun pe YouTube sa vedeti ce apa livreaza domni la bani ăstea.
Mircea Macovei
Mircea Macovei4 ani în urmă
Jalnic,sa nu ai o echipa de interventie ca Apa serv fara nr.tf pt.diferite urgențe este de tot cacatu.Sunam pe nr.care til dau ei (apa serv)si nu ia nimeni tf.la orele19.31Oameni buni se sparge o teava si nui nimeni sa intervina,democratia prost inteleasa.Domnilor sefi nu mai aveti echipe de interventie,intrebam si eu asa.
Inocentiu Huzau
Inocentiu Huzau5 ani în urmă
Eu nu stiu pentru ce naiba sunt platiti angajatii firmei asteia? Nu raspund la telefon, cand raspund vorbesc arogant, ne mint. De la inceputul verii, zilnic ni se ia apa in total cam 5 ore pe zi. Cum e posibil de atatea veri sa nu fiti inca pregatiti si "inarmati" cu rezerva si nu cu arogante si telefoane inchise in nas. RUSINE SA VA FIE! VA BATETI JOC DE CLIENTII DUMNEAVOASTRA!
Teodora Nieves
Teodora Nieves2 ani în urmă
Nu merita nici macar o stea! Avem cea mai scumpa apa si canalizare din tara iar serviciile sunt mizerabile! Exceptand calitatea apei, care musteste de cloramina, feroase si calcar, compania ne lasa fara strop de apa in mijlocul verii, sambata, de peste 4 ore, fara nici in preaviz, absolut nimic! Ca mai apoi sa va platim tot noi apa jegoasa care se scurge pret de alte cateva ore la robinete!! Sunteti sub orice critica si ONPC-ul ar trebui sa se sesizeze!!!
Ionel Popa
Ionel Popa2 ani în urmă
Mulțumit de colaborare....Singurul minus e că nu pot trimite indexul înregistrat de apometru prin intermediul portalului.... Vă rog frumos să rezolvați această problemă de urgență!
Geta Andrisca
Geta Andrisca2 ani în urmă
nu inteleg de ce mai platesc abonamentul la telefonie, daca nu au de gand sa raspunda
Locații recomandate