/Salaj/Firma de constructii

West Co Impex S.R.L

DN1H 1, Crișeni 457105, România

West Co Impex S.R.L
Firma de constructii
4.3
19 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
629V+PF Crișeni, România
+40 260 618 714
westcompany.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–16
Marți: 8–16
Mirecuri: 8–16
Joi: 8–16
Vineri: 8–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Victor Mocut
Victor Mocut2 ani în urmă
Super
Sorin Crisbasanu
Sorin Crisbasanu4 ani în urmă
Am cumparat o cada cu hidromadaj fabricata de aceasta societate. Cum am montat cada si am facut proba decat cu apa (inca nu venise firma ce se ocupa cu instalatia electrica,pentru ca aceasta cada necesita circuit separat cu siguranta diferentiala etc ... costuri de peste 700 lei numai pe partea electrica) am constatat ca pierde apa pe la una din duzele de purjare datorita etansarii defectuase cu silicon. Am sesizat aceasta problema a doua zi celor de la Dedeman (de unde am cumparat cada) iar dupa doua zile de asteptare am fost redirectionat catre firma producatoare (asta vinerea inainte de paste pe la ora 17, ora la care nu a mai raspuns ninemi la west ... lucru oarecum de inteles). Am sunat marti, a doua zii dupa paste, si am vorbit cu patronul care intamplator era la munca si mi-a raspuns la telefon. I-am explicat problema si mi-a zis ca o sa fiu sunat vineri (pentru ca atunci reia fabrica munca) si ca se rezolva fara nici un fel de problema. Vineri am fost sunat de o angajata care initial nu a vorbit nimic si a inchis telefonul, am sunat eu inapoi pe acel numar (nu stiam cine este) si am reusit sa aflu cine este si care era problema. Dupa ce am discutat despre problema cu aceasta cada , doamna mi-a supus suparata si iritata ca ce eu nu pot sa cumpar un tub de silicon si sa etansez acolo?? I-am spus ca nu sunt dispus sa fac asta pentru ca este in garantie, moment in care acea doamna mi-a cerut sa iti trimit poze pe whatsapp cu garantia, factura si devizul de instalare. I-a pus aceste poze , dar dupa doamna mi-a spus ca nu vede stampila instalatorului autorizat. I-a aratat devizul firmei ce s-a ocupat cu instalarea (pe partea electrica , pentru ca acolo este mult mai complicat,periculos si necesita calificare) iar doamna mi-a spus ca in certificatul lor de garantie (nu in cel primit de mine de la dedeman) trebuie sa fie instalata de un instalator autorizat de ei si pe partea sanitara ... mai exact trebuie sa fie o persoana autorizata care sa bage furtunul de scurgere in gura de scurgere a cazii.
Cu alte cuvinte s-a cautat nod in papura ca aceasta garantie sa nu aiba valabilitate, desi este evident ca defectul este unul de fabricatie, desi la momentul semnalarii de catre mine a acestei probleme (cada nu era montata) mi s-a spus ca pot sa o montez linistit ca aceasta problema se remediaza foarte repede.
Am sa merg azi la Dedeman si am sa-i anunt ca o sa returnez aceasta cada, dar nu inainte de a face plangere la protectia consumatorului ca dedeman ofera alt certificat de garantie si nu pe al producatorului, am sa depun si o plangere catre aceasta firma West Co Impex si o sa incerc sa expun patania mea peste tot (facebook ,instagram,blog si vlog'ul personal) in speranta ca aceasta firma ieftina nu o sa mai fraiereasca si alte persoane.
Eu va sfatuiesc sa evitati aceasta firma ,desi eu am ales o firma romaneasca tocmai in dorinta de a sprijinii firmele romanesti si industria in domeniu (cada romaneasca a fost cu 200 lei mai scumpa si calitativ vizibil inferioara).
O zi buna la toti si nu uitati " pe cine nu lasi sa moara nu te lasa sa traiesti".
Andreea atudorei
Andreea atudorei5 ani în urmă
Au refuzat la retur o cada cumpărată de la ei pe motiv că are niste zgârieturi insesizabile cu ochiul liber, in conditiile in care cel mai probabil asa am primit-o (au motivat cu niste poze cu zoom f mare pe zgârietură). Vreau sa menționez faptul că transportul (din alt judet al tarii) a fost suportat integral de către mine (dus-intors), am vorbit în prealabil cu ei despre retur și au zis că e ok (ei fiind producătorii), iar returul a fost facut cu un motiv foarte bine intemeiat: nu este dimensiunea potrivită pentru persoana cu dizabilități pentru care a fost cumparata.
Acum am o cada noua cu usa, nu tocmai ieftină, pe care nu o pot folosi la absolut nimic.
Rea intentie cat cuprinde.
Daca puteți să nu vă faceți de lucru cu ei, alegeți asta și veți fi mai câștigați.
CRISCOD PREST
CRISCOD PREST5 ani în urmă
Seriosi si marfa de calitate
Pety Stefancsik
Pety Stefancsik2 ani în urmă
Personal dragut si foarte amabil
Au gasit solutia pentru toate dorintele noastre
Rezolvat totul in timp foarte scurt
Marius Dumitru
Marius Dumitru2 ani în urmă
Sunt super ok,am avut ceva probleme la cada,a venit un domn de la firma,a constatat că nu se mai poate remedia problema și în 5 zile am primit cada nouă.
Chertes Sorin
Chertes Sorin2 ani în urmă
Moisi Madian
Moisi Madian2 ani în urmă
Locații recomandate