/Prahova/Firma de constructii

CS CONSTRUCT S.R.L.

Bulevardul Republicii 23, Ploiești 320034, România

CS CONSTRUCT S.R.L.
Firma de constructii
3.7
3 recenzii
3 comentarii
Indicații de orientare
W2V8+QC Ploiești, România
+40 724 916 059
csconstruct.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Catalin Cata
Catalin Cata2 ani în urmă
Ioana Ionel
Ioana Ionel2 ani în urmă
Teodor Daniel
Teodor Daniel2 ani în urmă
Complet neseriosi. Nu recomand. M-au amanat 2 saptamani pentru o oferta, si nu mai raspund la telefon. Mai bine, cine stie ce tampenie de lucrare imi faceau in stilul asta.

UPDATE
Ca si raspuns la raspunsul dvs.

"Ne cerem scuze pentru neseriozitate , dar dvs cand ne-ati chemat la masuratoare erati total confuz , nu stiati ce anume vreti sa faceti , nu aveati fondurile necesare pentru aceasta lucrare sperati la fonduri europene , cu toate ca nu aveati inaintat nici un act in acest sens ,v-am rugat sa ne trimiteti schita timp de 2 zile , ne-ati trimis o poza si in aceea nu se vedea tot planul , lucrarea era inceputa de alta firma etc.
In concluzie am considerat ca nu este o lucrare care o sa se execute conform planurilor dvs , neavand nici un buget."

1. Nu tin minte sa fi fost confuz, stiam exact ce vreau sa fac. Singura neclaritate pe care o aveam era cand v-am intrebat daca imi recomandati sa renovam peretii doar cu glet si lavabil , sau sa placam cu rigips. Daca asta inseamna la dvs. client confuz si nu sunteti capabil sa faceti o recomandare in acest sens, atunci imi permit sa pun la indoiala experienta dvs. in constructii.

2. Documentatia pentru fondurile europene era inaintata si aprobata, urmand doar sa se aloce catre beneficiari. Intre timp evident au intrat si banii, a fost identificata o firma serioasa si s-a efectuat lucrarea in conditii optime.

3. V-am trimis o schita a imobilului completa, cu care alte societati nu au avut dificultati in a lucra sau au cerut clarificari daca au avut nevoie.

4. Lucrarea era neinceputa , doar ma apucasem personal sa razui vopseaua veche de pe pereti in timpul liber, pentru a grabi lucrurile in momentul in care primeam acces la fondurile respective.

5. Ma bucur ca ati tras concluzia aceasta, ar fi fost profesionist sa ma anuntati si pe mine, dar avand in vedere ca nici macar o oferta estimativa nu ati fost in stare sa faceti, banuiesc ca nu intentionati sa luati lucrarea de cand ati plecat din curte si mi-ati comunicat ca imi veti inainta oferta in 1-2 zile.
Locații recomandate