/Ilfov/Firma de constructii

Depo Materiale Constructii

Strada Republicii, Dragomirești-Deal 077096, România

Depo Materiale Constructii
Firma de constructii
4.5
94 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
FW5W+W9 Dragomirești-Deal, România
+40 770 554 910
depo-materiale-constructii.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ionel
Ionel2 ani în urmă
Am comandat câteva mărunțișuri de pe acest site și deși nu era o comandă foarte mare( aproximativ 100 lei) vânzătorul a dat dovadă de interes în onorarea acesteia prin promtitudinea cu care mi-a răspuns la solicitare.
Când mi-a sosit comanda am constatat că a fost mică eroare la furnizarea unuia dintre produse dar din nou după comunicarea cu vânzătorul mi-a promis că se remediază și cu scuzele de rigoare.
Liliana Dima
Liliana Dima2 ani în urmă
Am facut o comanda online la ei, mi s-a confirmat pe e-mail si, logic, m-am pus pe asteptare....la un moment dat am sunat sa vad ce se intampla cu comanda mea! Raspuns: "pai nu v-a sunat colegul meu sa va spuna ca nu avem pe stoc ceea ce ati comandat?" Pe bune? Nu m-a sunat nimeni si nici nu pricep de ce produsul respectiv apare pe site ca fiind pe stoc? De ce amagiti oamenii? Trebuia sa comand jumatate de depozit ca sa fiu luata in seama? Aveam nevoie urgenta de acel produs, iar profesionalismul dumneavoastra lasa muuult de dorit! Cumva domnii de la Ilfov nu se deranjeaza decat in anumite situatii! In plus nu au optiunea de plata cu cardul online? De ce oare? Desi uneori este mai scump emag....merita toti banii avand in vedere ca ofera seriozitate, promptitudine, respect fata de client! Si ne mai intrebam de ce nu are lumea incredere in online....
Wicz M
Wicz M2 ani în urmă
Fac comanda pe site și apoi sun sa verific dacă au produsul întrucât aveam nevoie urgent de el, sa aflu în cât timp se livrează. Sun la primul număr mi se răspunde cu"da spuneti" (deja am fost grăbit de felul în care mi-a răspuns, ca și când l-am deranjat). Îmi spune sa sun la celalalt nr. Pentru ca nu este la birou. Sun pe celalalt număr, răspunde un alt "domn" foarte deranjat și el de apelul telefonic atât de matinal. Ii spun despre comanda, verifica și imj spune ca o sa vadă dacă este pe stoc la furnizor, aproape închizând-mi telefonul în nas și ii spun mai tare și răspicat, ca nu este frumos cum procedează, am sunat sa vad dacă aveti produsul pe stoc și dumneata îmi spui ca ma suni tu...
Apoi îmi spune ca eu tip la el și înjura și ca să îl las în pace. Am zis, ok, anulați comanda.
Cu astfel de atitudine mergeți sa vindeți în târg! Inteleg ca va permiteți sa vorbiți asa pentru ca nu aveți apelurile înregistrate.
Ionela vatafu
Ionela vatafu2 ani în urmă
Firma f serioasa , profesionalism și promptitudine, recomand cu încredere! Am avut nevoie urgent de materiale și au făcut tot posibilul sa ma ajute, foarte prompti și corecți, marfa a ajuns intacta la mine în cel mai scurt timp! Mulțumesc din suflet!
Mircea berzovan
Mircea berzovan4 ani în urmă
Au confirmat comanda pe email, iar apoi m-a sunat cineva sa ma santajeze ca, daca nu cumpar 3mc imi anuleaza comanda.
Atitudinea este batjocoritoare si lipsita de seriozitate.
nu recomand nimanui sa incerce sa foloseasca agina lor de comenzi,
" sunteti cetateni europeni , aveti drepturi acum" a fost raspunsul lor cand le-am spus ca fac sesizare la ANPC.
Lipsa de respect, lipsa de coerenta si seriozitate, cauta sa insele clientii si sa ii forteze sa cumpere ce vor ei si cat vor ei.
Le-am facut sesizare la ANPC si nu o sa o retrag, mi-au creat paguba.

...........

LATER EDIT: Asa cum ma asteptam, dupa o luna jumatate m-au sunat ca "le-a spus ANPC sa livreze pietrisul" -i-am anuntat ca faptul este consumat, din pacate nu au invatat nimic nici daca au luat amenda.
Cristian mugurel
Cristian mugurel2 ani în urmă
Am platit in avans marfa iar comanda a venit exact cand mi-am dorit. Multumesc pentru seriozitate echipei
Marius F
Marius F2 ani în urmă
Multumesc pentru livrarea rapida. 5 *.
Laurentiu popescu
Laurentiu popescu2 ani în urmă
Mi-au cerut banii in avans pentru o comanda de plexiglas chipurile livreaza direct fabrica care apropo nici nu exista fabrica de plexiglas in romania ceea ce ma pus pe ganduri.Am zis sa merg la ei la sediu la adresa din factura si locatia era la un bloc la etajul 8-9 si mia raspuns o femeie in varsta spunandu-mi ca nu e nicio firma acolo. Evitati aceasta firma fantoma de apartament fara sediu pusi pe tepe. Norocul meu a fost ca am vrut sa achit numerar altfel ma tepuiam seriosa
Locații recomandate