/Ilfov/Firma de constructii

EPA CONSULT S.R.L.

Bucuresti-Urziceni 90, DN2, Afumați 077010, România

EPA CONSULT S.R.L.
Firma de constructii
3.5
49 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
G69V+82 Afumați, România
+40 374 494 912
epaconsult.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Catalin-Ionut Sima
Catalin-Ionut Sima2 ani în urmă
Raspund la telefon si iti spun ca proiectul este gata si ca ti-l trimit, era sa depasesc deadline-ul cu predarea daca asteptam dupa ei.

Nu recomand, te mint la telefon ca e gata si iti trimit, a trecut o saptamana de cand ii sunt incontinuu.

Multumesc.

R:
Buna seara,
Am cerut in prima faza un program de dimensionare pentru conductele de freon, la care raspunsul din partea dumneavoastra a fost ca faceti dumneavoastra aceasta ofertare si dimensionare.

A doua intrebare din discutia telefonica a facut referire la cat este tariful pentru aceasta dimensionare si ati spus ca este gratis.

Ulterior a ramas sa va trimit proiectul ca dureaza 3-4 zile lucratoare, am intrebat pe reprezentantul dumneavoastra daca se poate incadra in deadline-ul pe care i l-am comunicat, raspunsul din partea acestuia a fost ca "DA".

Ulterior deadlinul predarii a fost prelungit cu inca o saptamana in care am sunat si m-au asigurat ca va fi gata pana Miercuri. Miercuri nu am primit nimic doar o afirmatie de la reprezentantul firmei ca il are pe mail si ca este pe santier. Miercuri, Joi, Vineri am primit acelasi raspunsuri in care mi s-a comunicat ca sunt pe mail gata si o sa le primesc.

Ulterior am apelat la alta firma la care am primit documentatia si programul de dimensionare in maxim 2 ore.

Ce m-a deranjat din toata experianta?

Nu se tin de cuvant si minciuna ca proiectul este gata pe mail. Daca mi se comunica de la inceput tariful sau sa apelez la alta firma pentru ca ei nu se ocupa cu asa ceva ar fi fost foarte ok, nu sa mi se dea asigurari timp de 2 saptamani ca proiectul va fi gata la timp.

Multumesc si invatati sa acceptati si feedback chiar daca este negativ, el poate fi constructiv.

Seara faina.
Marian Albuleanu
Marian Albuleanu2 ani în urmă
am fost foarte multumit de serviciile lor, au un magazin on-line si servicii de montaj aer conditionat incluse. in 3 zile am avut aparatul montat. bravo!
Voichita Sebi
Voichita Sebi2 ani în urmă
profesionisti! am cumparat un Vivax Aeri Silver de la ei, echipa de montaj a gasit solutia ideala, baietii f politicosi si proclient! m-a socat sa observ cate cunostiinte tehnice au! bravo! aparatul face fata cu brio, avand in vedere ca e o camera pe sud. multumesc, 5 stele!
Bogdan Stefan
Bogdan Stefan2 ani în urmă
Am achizitionat un aparat de aer conditionat Vivax R Design - despre aparat si montaj 5 stele, totul ok insa despre partea de vanzare si plata plus livrare, un dezastru total.

1. In Showroom, vanzatorul in timp ce vorbeam cu el se juca pe telefon si era vizibil sictirit de munca. Informandu ma personal in prealabil despre aparatul pe care il voiam am ignorat atitudinea de 2 lei a acestuia. Am cerut un aparat R design Mirror Grey, mi au facut factura si au programat montajul. Am solicitat sa achit cu cardul avantaj acolo dar mi au zis ca baietii care vin sa monteze au POS si nu e nevoie. Am zis ok si am plecat.

2. In ziua stabilita, baietii au venit la timp, au lucrat impecabil, super echipa. Problema este ca arogantul care a facut comanda in magazin, pentru ca era cu nasul in telefon, a trimis alta unitate interioara, de culoare alba.
Dupa un telefon si ceva nervi, cineva a adus aparatul bun.

3. Surpriza numarul 3 este la plata cand baietii au scos POS ul normal si nu cel de la Credit Europe Bank, deci adio plata in rate.

Per total experienta cu acest magazin merita un maxim de 2 stele, si asta datorita celor care au montat aparatul.

Desi mai am nevoie de inca 2 aparate cel putin pana in septembrie, categoric nu le voi achizitiona de la ei.
Luminita Mitran
Luminita Mitran2 ani în urmă
Servicii de montaj dezastruoase. Nu recomand sa apelați la serviciile lor de montaj întrucât daca aveți neșansa sa fiți ultimii programați asa cum am pățit noi, băieții sunt cu ochii pe ceas, grăbiți si nu fac treaba de calitate fiind si slab pregătiți din punct de vedere tehnic. Prima echipa a dat gaura în teava de scurgere de la balcon. Au urmat reparații cu chemat alți meseriași, nervi, agitație etc. A doua echipa reprogramata tot la finalul programului, a venit chiar după ora 17. Tot dezastruosi întrucât au zis ca au dat gaura in cablul de la electricitate si m-au lăsat balta. Deci nu a montat aparatul de aer condiționat nici a doua echipa. Asa ca am apelat la o echipa de calitate pe cont propriu si am renunțat la serviciile lor de montaj care s-au dovedit dezastruoase și nu au reușit sa monteze aparatul de aer condiționat achiziționat tot de la ei. Dacă aveam varianta dădeam 0 stele. Nu recomand.
Costin Trifan
Costin Trifan4 ani în urmă
Recomad cu placere Epa Consult. Am gasit aparatul dorit pe site-ul lor online aero-shop.ro si m-am dus la showroom pentru ca am vrut sa vad echipamentul inainte de a face achizitia. Echipa de vanzari foarte amabila si competenta, showroom amenajat super profi, cu f. multe variante si tipuri de aparate de aer conditionat.
In 4 zile de la vizita am avut aparatul montat (Vivax R design 12000 btu). Instalarea a durat putin peste 2 ore - foarte bine executata tehnic si estetic. Multumesc echipei de montaj.
Succes in continuare!
Nitulescu Bogdan
Nitulescu Bogdan2 ani în urmă
Am achizitionat ventilatoare de la dansii. Foarte prompti! nu au fost ok pt ce mi-au trebuit mie exact la ghena,asa ca am facut retur. Servicii de exceptie,comunicare cu clientul impecabila! retur gratuit, dansii s-au ocupat de tot. ASA DA! Ii voi recomanda, cu incredere, oricarui viitor client
Valy Stefan
Valy Stefan2 ani în urmă
Personal dedicat, pregătit, În ceea ce ma privește, recomand...
Locații recomandate