/Ilfov/Firma de constructii

Rocas Decor

Bulevardul Voluntari 106, Voluntari 077190, România

Rocas Decor
Firma de constructii
4.1
47 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F5WX+43 Voluntari, România
+40 728 986 003
bucurestipiatranaturala.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Adrian Branzoiu
Adrian Branzoiu2 ani în urmă
Am comandat un blat decupat pentru lavoar si am avut parte de o experienta total neplăcută. Nu au folosit sistemul de fixare original al lavoarului (livrat personal la sediul lor), motivand initial ca nu l-au gasit, iar ulterior ca nu erau dibluri pentru piatra, evident fals... Din pacate, sistemul de fixare improvizat de ei a cedat, i-am informat dedpre acest aspect dar nu au raspuns in niciun fel. Am reusit in final sa montez singur sistemul de fixare si spre norocul meu am salvat lavoarul. Am platit montajul degeaba, decupajul a fost executat destul de aproximativ, iar taieturile nu au fost exacte. Nemultumit putin spus... nu recomand nimanui!!!
Radu Miu
Radu Miu2 ani în urmă
aspect de anii 90; consignatie; fara show room adecvat; si nici nu raspund la telefon .....
Mistercash2008
Mistercash20084 ani în urmă
Am cumparat ardezie 8x20cm de la Rocas si a urmat o întreagă poveste. Constructorii care îi aveam angajați pentru întreaga lucrare aferentă casei m-au determinat să refuz piatra , făcând lucrul asta din necunostinta de cauza sau lene de a lucra cu plăci asa mici.
Eu vedeam pentru prima oară piatra in stare bruta( nemontata pe panou de prezentare) si am fost influentabil.
Cei de la Rocas au fost saritori , am primit sfaturi privind montajul , cat si suport tehnic la telefon de la un angajat al lor.
Per ansamblu a ieșit o treaba extraordinară care a schimbat radical aspectul casei.
Vlad Probe
Vlad Probe4 ani în urmă
Sunt un client mulțumit.Totul a fost bine, de la comandă (oferta negociată cu un preț foarte bun), livrare în ziua și la ora stabilită de mine, iar montajul făcut cu foarte multă grijă și răbdare.
Rezultatul ... a ieșit foarte bine, exact așa cum mi-am imaginat!
Dan Dumitrescu
Dan Dumitrescu5 ani în urmă
Incep cu concluzia: nu recomand sub nici-o forma! O firma de fanarioti, cu marfa foarte proasta si pretentii de lux. O firma complet neserioasa, cu livrare intarziata de aprox 2 saptamani. La momentul livrarii, produsele nu aveau finisajele solicitate si unele din ele au venit rupte. Le-am trimis inapoi pentru inlocuire si le-au retrimis lipite - cand i-am intrebat au spus ca "este venatura materialului". Au acolo o doamna care incearca sa te pacaleasca pe motiv ca nu intelege si nu vorbeste foarte bine romaneste. Pe bune?
Norbert Ro
Norbert Ro6 ani în urmă
Sunt neseriosi, incearca sa traga lumea in piept.
Vorbesc la telefon cu dl. Kostas si imi face o oferta pt. blat de 1000 euro montaj inclus, cu precizarea ca sa ma duc in magazin pt detalii exacte.
In magazin pe baza schitelor exacte imi face o calculatie de 909 euro - montaj inclus urmand ca sa ma sune a doua zi sa imi spuna disponibilitate de livrare.
Dupa 4 zile sun eu si raspunde o alta persoana care spune ca montajul nu este inclus si ca noul pret este de 1696 euro.
Sunt niste escroci.
Ovidiu Pupaza
Ovidiu Pupaza2 ani în urmă
Cei mai buni de pe piata, personal sunt foarte multumit ! Agentii din showroom ofera sfaturi profesionale, iar echipa de montaj a lucrat cu mare atentie la detalii
Octavian RĂDULESCU
Octavian RĂDULESCU2 ani în urmă
Locaţia din Otopeni nu mai este, marfa s-a mutat în Voluntari, capetele de stoc de granit sunt depozitate vraişte lângă birou iar persoana care deservea nu avea cunoştiinţă de stocuri, era singur şi nu ştia unde să se-npartă!
O experienţă tristă cu ROCAS deşi am comandat de câteva ori de la ei şi am fost mulţumit!
Le-am cerut preţul şi stocul, le-am trimis poze cu ce vreau şi nu am primit nici un răspuns după 4 zile...fără comentarii!
Mi-am pierdut timpul degeaba, lipsă de interes pentru client!
OPINIA MEA: ROCAS NU MAI ESTE CEA FOST!
Octavian RĂDULESCU
Locații recomandate