/Ilfov/Firma de constructii

ARCA STUDIO CONSTRUCT BUCURESTI - MENATWORK GRUP

DNCB 103, Popești-Leordeni, România

ARCA STUDIO CONSTRUCT BUCURESTI - MENATWORK GRUP
Firma de constructii
4.7
152 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
85XJ+83 Popești-Leordeni, România
+40 372 725 725
menatwork.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
George zaharia
George zaharia2 ani în urmă
Prețuri excelente!
Marcel Pop
Marcel Pop2 ani în urmă
Am comandat si eu 6 mp de tapet PVC tarkett. Am fost anuntat ca nu mai au pe stoc modelul comandat si ca ar dura 3 saptamani sa-mi aduca plus o TAXA DE 30 EU pentru, cica ”debitare din rola de 35 m”. Rusine d-lor! D aia nu are ursul coada.
Sorin Titu
Sorin Titu2 ani în urmă
Este un depozit de o gamă largă de produse ( scule,shelă si structuri metalice ,materiale de constructii,hidroizolatii si altele) .
Oferă calitate la un pret accesibil.
Marius Scutaru
Marius Scutaru4 ani în urmă
O gama foarte mare de materiale de construcție, finisaje, mobilier de baie, sanitare, accesorii curte și gradina. Mi-a plăcut și promptitudinea cu care am fost tratat dar și preturile destul de avantajoase. Singurul minus este amplasarea, sunt locații pe sos de centura între Berceni și Popești Leordeni și de aceea trebuie sa treci prin cozi extenuante ca să ajungi la ei.
Mihai DUMITRU
Mihai DUMITRU5 ani în urmă
Sunt client de circa 8 ani al brand-ului Vortice si am luat doar pentru uz casnic circa 9 ventilatoare din gama Ariett Long Life Timer HCS. De 8 ani 6 dintre ele functioneaza non-stop monitorizand umiditatea in bai si alte locatii, FARA ABSOLUT NICI O PROBLEMA!
Luna trecuta am cumparat inca 3 Ariett LL T HCS si inca 2 bucati din gama noua Quadra Super. Abia astept sa va dce fac aceste modlel noi!
Recomand tuturor ventilatoare de la Vortice, daca va permiteti din gama Long Life, dar la fiecare achizitie consultati specialistii de la Menatwork, divizia de ventilatie (ALL4VENTILATION) pentru alegerea corecta a tipului de ventilator pentru aplicatia dumneavoastra. Succes!
Iulia Margarit
Iulia Margarit6 ani în urmă
Am gasit tot ce aveam nevoie intr-un singur loc! Calitate pentru casuta mea! Cam asa as traduce eu ajutorul lor! Contactati-i cu incredere!
Vali Bișog
Vali Bișog2 ani în urmă
Cel mai bun preț de pe piață!
George Găzdoiu
George Găzdoiu2 ani în urmă
Binișor ,satisfăcător,relativ bine,ok
Locații recomandate