/Iasi/Firma de constructii

Grup Ex. Mbs

Grup Ex. Mbs
Firma de constructii
3.6
11 recenzii
8 comentarii
listafirme.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Vasiliu Vasiliu
Vasiliu Vasiliu3 ani în urmă
Ctin nistorel
Ctin nistorel3 ani în urmă
O parere
O parere4 ani în urmă
La ei lemnul nu este uscat în nici un fel, nu-i ignifugat sau tratat antimucegai, anticarii. Se vopsește doar de formă cu pigment oxid roșu de fier, cineva o să zica ,,că-s minciuni’’ dar se poate dovedi ușor și oricine poate încerca experimental dacă are sau nu efect.
În vest unde această tehnologie de construcție se folosește de zeci de ani lemnul este certificat și corespunde tuturor cerințelor (nu este proaspăt taiat și adus în târg). În timpul constucției cât și la finalizarea casei există un inspector din partea statului care verifică dacă totul e corect construit (structura de rezistență) și ei sunt foarte meticuloși... ei la noi in România nu este așa ceva. Din care cauză unele companii se simt foarte confortabil, iarași cineva poate sa spuna ca există șef de șantier care verifică tot si da cu semnătura, corect dar asta e valabil pentru construcțiile clasice, construcțiile pe lemn au specificul lor și ei nu sunt profi în asta.
Ganditiva bine si nu fiti naivi..
The George
The George4 ani în urmă
Experienta cu aceștia a fost tipic românească. F bună inițial pana primesc banii. Contract ce trebuia sa dureze maxim 30 de zile s-a extins la 8 luni plus însoțit de toată nesimțirea și lipsa de profesionalism la mijloc.
Nu ii recomand. Încercații pe barbă proprie.
Alin Cauneac
Alin Cauneac4 ani în urmă
Mircea Costache
Mircea Costache2 ani în urmă
Pozele de pe site-ul lor sunt reusite, povestea e frumoasa dar din pacate realitatea nu corespunde cu acestea. Clientul va primi doar dureri de cap si promisiuni pentru banii dati acestei firme in vederea executarii unei lucrari. Nu recomand aceasta firma incepand de la comunicarea cu administratorul care da dovada de o aroganta iesita din comun si pana la lucrarile mizerabile pe care le executa.
Mihaileanu Andrei Cristian
Mihaileanu Andrei Cristian2 ani în urmă
Va multumesc pentru ajutorul oferit pentru realizarea proiectului nostru inca din faza de concept.
Calitate, profesionalism, punctualitate!!!
Matei Medeleanu
Matei Medeleanu2 ani în urmă
Locații recomandate