/Iasi/Firma de constructii

Cosmibor Construct Constructii case la cheie Iasi

Bulevardul Nicolae Iorga 51C, Iași 700213, România

Cosmibor Construct Constructii case la cheie Iasi
Firma de constructii
5
5 recenzii
5 comentarii
Indicații de orientare
4HWP+G7 Iași, România
+40 746 245 743
constructii-finisaje.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: 8–12
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Bogdan Maradin
Bogdan Maradin4 ani în urmă
Cosmibor No
Cosmibor No6 ani în urmă
Ionut Calugaru
Ionut Calugaru6 ani în urmă
Remy Constantin Toma
Remy Constantin Toma8 ani în urmă
Am ajuns sa cred ca in ziua de azi daca nu esti pe internet nu existi. Spun asta deoarece am ales aceasta firma de pe Google fara a avea alte referinte si m-am bucurat de o colaborare foarte fructuoasa care mi-a spulberat ideile preconcepute cu privire la acest mijloc de cautare.
Mai concret, dupa un deviz foarte amanuntit alcatuit in care am putut discuta toate detaliille privind lucrarile efectuate, materialele folostite, timpii de lucru si bineinteles modalitatile de plata pot spune ca am fost incantat de profesionalismul de care dau dovada acesti oameni atat din punct de vedere al consilierii beneficiarului cat si din punct de vedere al calitatii lucrarii . De curand mi-au inmanat cheile apartamentului complet renovat si fiind foarte multumit va recomand cu caldura sa va puneti toata increderea in aceasta tanara firma alcatuita din oameni deosebiti.
Mariuca Asavoaie
Mariuca Asavoaie9 ani în urmă
Mi-a placut sa lucrez cu aceasta firma. Pe langa faptul ca sunt niste profesionisti fata de care nu am cuvinte de repros, sunt si oameni.

Toate constructiile pe care le-au facut pentru noi sunt in perfecta stare, chiar daca au trecut prin intemperii. Desi stiam de la inceput ce materiale folosesc, rezistenta in timp demonstreaza calitatea superioara a constructiilor in sine, dar si a calitatii muncii lor.

Nu in ultimul rand, corectitudinea, eficienta si skill-ul constructorilor sunt insusiri din ce in ce mai rar intalnite, ceea ce lor nu le lipseste deloc.

Recomand din tot sufletul!
Locații recomandate