/Giurgiu/Firma de constructii

Betonissima

DJ720B, Ulmi, România

Betonissima
Firma de constructii
3.8
39 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
WG2G+44 Ulmi, România
+40 722 657 089
betonamprentatsud.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–19
Marți: 8–19
Mirecuri: 8–19
Joi: 8–19
Vineri: 8–19
Sâmbătă: 9–15
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Dan Stefan
Dan Stefan2 ani în urmă
Cel mai rapid si cel mai bună statie de betoane
Liana Badea
Liana Badea2 ani în urmă
Am cumparat beton C20/25 de la aceasta firma si încercândul am fost placut surprinsa de un rezultat foarte bun la aceasta clasa de beton.Va mulțumesc de corectitudinea si profesionalismul de care ati dat dovada,eu fiind țepuita de o alta firma din Târgoviste si deja îmi pierdusem încrederea.
Silviu Ivan
Silviu Ivan2 ani în urmă
Recomand fiindcă pentru mine unul mi-au fost de folos în totalitate și foarte amabili angajați mi-au pus lista de preturi fiindcă asta mă interesa și au prețul cel mai bun față de alte locații tot ce v-am spus în comentariu este valabil pentru cum sau comportat cu mine dacă sunt persoane care au făcut afirmatia că au fost jigniți sau mai nu stiu ce ar fi primit de la angajați asta este treaba lor dacă sau prezentat în această firmă cu scandal categoric că au fost jigniți și dați afară din locatie.
Mihai Savescu
Mihai Savescu2 ani în urmă
Am cerut informații despre produsele lor iar cel ce răspunde la telefon este foarte irascibil trebuie să ști ce îl întrebi ...deci dc mai e acolo...
Bogdan Gil Cornea
Bogdan Gil Cornea2 ani în urmă
Hoți fura de rupe și cu 2.5 m"la 10m cumpărați 😞😞😞
Paul iulian Brihac
Paul iulian Brihac2 ani în urmă
In loc de beton B 200 pe care l-am cumparat pe factura , am primit un beton de o calitate slaba care s-a crapat inainte de a se intari.Meseriasul a fost intrebat la telefon la ce va folosi betonul .
Silviu Ionuț CHINGARU
Silviu Ionuț CHINGARU2 ani în urmă
Niste ordinari care nu isi asuma calitatea mizera pe care o comercializeaza. Daca nu vreti sa va pice casa in cap, fugiti cat va tin picioarele de ei. Comanzi BT350 si iti aduc o apa chioara iar apoi spun ca la o cifa de 10t a fost de vina aditivul de incalzire in pardoseala. Revin si cu testele de laborator de la ordinarii astia.
Florentin Luca
Florentin Luca2 ani în urmă
Foarte serioși, bretonul adus la calitatea ceruta, cantitatea a fost cea cerută, foarte punctuali ziua si ora stabilita a fost respectată, iar șoferul de nota 10.
Recomand cu incredere.
Merita 5 steluța.
Locații recomandate